Toiminta

‍Vihertien avoimessa asukaspuistossa on tarjolla monipuolista ohjattua toimintaa. Asukaspuistossa noudatetaan soveltuvin osin Vantaan varhaiskasvatussuunnitelmaa. Asukaspuistossa lapsi ja hänen huoltajansa tai muu läheinen saavat mahdollisuuden tavata toisia lapsia ja aikuisia sekä osallistua ohjattuun toimintaan.

Asiakkaat voivat osallistua toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin.
Vihertien avoimessa asukaspuistossa vanhemmille annamme tukea ja ohjausta lapsen kasvatukseen ja kasvuun
liittyvissä asioissa sekä muista lapsiperheille suunnatuista palveluista. Viherpuisto on avoin kohtaamispaikka kaikille aikuisille ja lapsille ja on avoinna päivittäin 9-15. Viherpuistossa on joka päivä ohjattua toimintaa.

Ohjatut tuokiot alkavat 10.15. Tuokiot ovat liikuntaa, lauluja ja loruja, erilaisia ratoja, satuja, perheluontotuokioita ja kaikkea yhdessä tekemistä.

Viherpuistossa on leluja, jotka ovat aukioloaikana kaikkien käytettävissä. Talvella ulkotulet sytytetään joka perjantai. Kesäisin meillä on käytössä grilli, jolloin on mahdollista grillata omia eväitä. Viherpuistossa lapset ovat aina vanhempien vastuulla. Lapset eivät voi olla puistossa ilman oman aikuisen valvontaa.

Lämpimästi tervetuloa kaikenikäiset Viherpuistoon!

Vihertien asukaspuisto 050-3181657

Luontokerho 050-3030852

Sähköposti vihertien.asukaspuisto@vantaa.fi

Vihertie 56 e

01620 Vantaa

Päiväkodin johtaja: Mervi Pykäläniemi,
0407420327, mervi.pykalaniemi@vantaa.fi

facebook