Network of Networks -verkosto

Varian strategista ja kansainvälistä kehittämistyötä toteutetaan Network of Networks -verkostossa, joka koostuu neljästä kansallisesta verkostosta: suomalainen FINN-NET-verkosto, hollantilainen the Dutch Alliance, Espanjan Baskimaan Hetel-verkosto, Skotlannin Colleges Partnership sekä Pohjois-Irlannin Further Education Colleges.

‍ FINN-NET – Network for European Cooperation tavoitteena:

● Kehittää ja vahvistaa osapuolten kumppanuutta siten, että yhteistyö tukee osapuolten strategisia, operatiivisia sekä pedagogisia tavoitteita.

● Kehittää oppilaitosten eri koulutusalojen opiskelijoiden ja henkilöstön ulkomailla tapahtuvan työssäoppimisen ja asiantuntijaliikkuvuuden määrällinen ja laadullinen kehittäminen vastaamaan entistä paremmin työelämän asettamia vaatimuksia.

Lisätietoja: FINN-NET ja Network of Networks


Uutinen

Skotlannista Varialle uusi kumppani: New College Lanarkshire

Glasgown lähellä sijaitseva New College Lanarkshire on monialainen oppilaitos, jossa on opiskelee 20 000 opiskelijaa kuudella eri kampuksella. Oppilaitos tarjoaa vahvasti koulutusta myös erityisopiskelijoille sekä oppisopimuskoulutusta. Lista...

Lue Lisää

Uutinen

Erityisopetuksen hyviä käytäntöjä Baskimaasta

Kävimme tutustumassa Espanjan Baskimaan ammatilliseen erityisopetukseen ja kuulimme mielenkiintoisia esimerkkejä muun muassa projektitöistä. Opiskelijat tekivät moniammatillisena yhteistyönä, energiatehokasta liikuteltavaa minitaloa ja muita...

Lue Lisää