‍Ravintola- ja cateringala maahanmuuttajille

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto, tutkinnon osa

Ravintola- ja cateringalaa voit opiskella Hiekkaharjun toimipisteessä, Tennistie 1, Vantaa


Haku ei ole tällä hetkellä auki

Kuvaus toimialasta, ammatista ja työtehtävistä

Alalla vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa. Työtä tehdään paljon seisten ja työ sisältää myös jonkin verran kantamista.

Koulutuksen sisältö:

- Ravitsemispalveluissa toimiminen, 20 osp

- hygieniapassi

- Alan suomen kieli ja muut opiskeluvalmiuksia tukevat opinnot

- Opiskelua sekä teoriassa että opetuskeittiöissä

- Työpaikalla tapahtuva oppiminen, työharjoittelu

Opiskelun sisältö ja laajuus suunnitellaan sen mukaan, kuinka paljon sinulla on aiempaa osaamista.

Opiskelukustannukset:

Opiskelu sekä ruokailu on koulussa ilmaista.

Opiskelija hankkii itse työvaatteet sekä opiskelumateriaalia. Hankintoihin on mahdollista hakea tukea.

Mahdolliset jatkopolut:

Mennä töihin

Tehdä lisää saman alan tai jonkin toisen alan tutkinnon osia

Jatkaa perustutkintoon

Oppisopimus

Lisätiedot:

‍Opinto-ohjaaja Doinita Negruti, puh. 040 198 4813, doinita.negruti@eduvantaa.fi

facebook twitter instagram youtube