Ravintola-ja cateringala - Perustutkinnon osia suomen kielen lisätuella
Ravintola- ja cateringalaa voit opiskella Hiekkaharjun toimipisteessä, Tennistie 1, Vantaa
Koulutuksen sisältö
Opiskelun sisältö ja laajuus suunnitellaan opiskelijan henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassa (HOKS). Koulutuksessa on mahdollisuus suorittaa seuraavat tutkinnonosat ja opinnot
Ravitsemispalveluissa toimiminen (20 osp)
Lounasruokien valmistus (40 osp)
Suurkeittiön ruokatuotanto (25 osp)
Henkilöstöravintolatoiminnot (15 osp) tai Palvelu- ja jakelukeittiötoiminnot (10 osp) tai muu valinnainen tutkinnon osa
S2 opinnot (14 osp)
Matemaattis- ja luonnontieteellinen osaaminen (6 osp)
Korttikoulutukset: hygieniapassi
Opiskeluvalmiuksia tukevat opinnot (suomen kieli, digitaidot, opiskelutaidot, yhteiskunta- ja työelämäosaaminen, matematiikka)
Kustannukset
Opiskelu sekä ruokailu on koulussa ilmaista. Opiskelija hankkii itse työvaatteet ja kengät ja opiskelumateriaalit. Kustannukset ovat noin 400 e. Hankintoihin on mahdollista hakea tukea.
Jatko-opiskelumahdollisuudet
Mennä töihin
Opiskella lisää tutkinnon osia tai perustutkinto
Opiskella oppisopimuksella
Jatkomahdollisuudet kartoitetaan henkilökohtaisesti ja niihin vaikuttaa opiskeluvalmiudet, kielitaito, koulutustarjonta ja työllisyystilanne.