Kokki

Ravintola-ja cateringala - Perustutkinnon osia suomen kielen lisätuella

Ravintola- ja cateringalaa voit opiskella Hiekkaharjun toimipisteessä, Tennistie 1, Vantaa


Koulutuksen sisältö:

Opiskelun sisältö ja laajuus suunnitellaan opiskelijan henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassa (HOKS). Koulutuksessa on mahdollisuus suorittaa seuraavat tutkinnon osat ja opinnot

• Ravitsemispalveluissa toimiminen (20 osp)

• Lounasruokien valmistus (40 osp)

• Suurkeittiön ruokatuotanto (25 osp)

• Henkilöstöravintolatoiminnot (15 osp) tai Palvelu- ja jakelukeittiötoiminnot (10 osp) tai muu valinnainen tutkinnon osa

• S2 opinnot (9 osp)

• Matemaattis- ja luonnontieteellinen osaaminen (6osp)

• Korttikoulutukset: hygieniapassi

• Opiskeluvalmiuksia tukevat opinnot (suomen kieli, digitaidot, opiskelutaidot, yhteiskunta- ja työelämäosaaminen, matematiikka)

Työpaikalla tapahtuva oppiminen, työharjoittelu.

Opiskelun sisältö ja laajuus suunnitellaan sen mukaan, kuinka paljon sinulla on aiempaa osaamista

Kustannukset

Opiskelu sekä ruokailu on koulussa ilmaista. Opiskelija hankkii itse työvaatteet ja kengät ja opiskelumateriaalit. Kustannukset ovat noin 400 e. Hankintoihin on mahdollista hakea tukea.

Jatko-opiskelumahdollisuudet

  • Mennä töihin
  • Opiskella lisää tutkinnon osia tai perustutkinto
  • Opiskella oppisopimuksella

Jatkomahdollisuudet kartoitetaan henkilökohtaisesti ja niihin vaikuttaa opiskeluvalmiudet, kielitaito, koulutustarjonta ja työllisyystilanne.

Lisätietoja

Opinto-ohjaaja Doinita Negruti, puh. 040 198 4813, doinita.negruti@eduvantaa.fi

Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13

01530 Vantaa

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1

01370 Vantaa

Koivukylän toimipiste

Talvikkitie 119

01360 Vantaa

Myyrmäen toimipiste

Ojahaantie 5

01600 Vantaa

facebook twitter instagram youtube