Koulutus soveltuu hyvin alalle tuleville henkilöille ja antaa mahdollisuuden työllistyä esimerkiksi kesätöihin kahviloihin.
Toteutus
Koulutussopimuksella hankitaan ja vahvistetaan osaamista työpaikalla opiskelijana. Sisältö suunnitellaan aina yhdessä työnantajan kanssa ja huomioidaan opiskelijan aikaisempi osaaminen. Opiskelija ei ole työsuhteessa.
Hakeminen ja opiskelijavalinta
Kielitasovaatimus B.1.
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen tavoitteena on antaa perusvalmiudet kahvilapalveluissa työskentelyyn. Koulutukseen sisältyy tutkinnon osa Kahvilapalvelut (10 osp) sekä mahdollisuus suorittaa hygieniapassi.
Kahvilapalvelut tutkinnon osassa
perehdytään asiakaspalveluun,
palvellaan asiakkaita,
harjoitellaan kassan käyttöä,
valmistetaan erilaisia kahvilan vitriinituotteita ja juomia, sekä
opitaan tuotteiden esillelaittoa.
Perehdytään myös tyypillisimpiin kahviloiden erityisruokavaliotuotteisiin.
Opitaan käyttämään kahvilan yleisimpiä koneita ja laitteita.
Tutkinnon osa arvioidaan näytöllä. Näytössä opiskelija osoittaa osaamisensa kahvilaympäristössä.
Hygieniapassia varten tarjoamme opetusta, itseopiskelu- materiaalia ja mahdollisuuden hygieniapassitestin suorittamiseen.
Lisätietoja
Opinto-ohjaaja Kerttu Vesterinen, kerttu.vesterinen@vantaa.fi / p. 050 312 4553
Koulutuksen sisältö: Virpi Pekkala, virpi.pekkala@eduvantaa.fi/ p. 050 312 4549