Ravintola- ja cateringalan perustutkinto - Eurooppalaiset ruuat -tutkinnon osa

Eurooppalaiset ruuat tutkinnon osa suomenkielisessä tai englanninkielisessä kokin tutkinnossa Ravintola- ja cateringalan perustutkinto, 15 osaamispistettä

Eurooppalaisten ruokien valmistusta opiskellaan Hiekkaharjun toimipisteessä, Tennistie 1, 01370 Vantaa

Toteutus

Koulutus alkaa maanantaina 10.1.2022 ja päättyy 31.5.2022.

Jokaisen opiskelijan opiskelupolku ja opiskeluaikataulu suunnitellaan henkilökohtaisesti.

Oppimisympäristönä ovat oppilaitos, verkkoympäristöt ja työpaikalla tapahtuva oppiminen, joka toteutuu annosruokia valmistavissa ravintoloissa. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.

Koulutuspaikka Vantaan ammattiopisto Varia, Hiekkaharjun toimipiste, Tennistie 1, 01370 Vantaa

Hakeminen ja opiskelijavalinta

Hakijat kutsutaan haastatteluun ja tarvittaessa kielikartoitukseen sähköpostilla. Kielitaitovaatimus tutkinnon osan opinnoissa on B1.

Opiskelijavalinnoista ilmoitetaan hakijan sähköpostiosoitteeseen.

Koulutuksen sisältö

Opintoihin sisältyy

• eurooppalaisten raaka-aineiden käsittelyä

• eurooppalaisten ruokien ja annoksien valmistusta

• gastronomiset periaatteet annosten suunnittelussa, valmistamisessa ja kokoamisessa

• työpaikalla tapahtuvaa oppimista

Opinnoissa painotetaan vastuullisuutta ja työelämässä tarvittavia taitoja.

Lisätietoja

Opinto-ohjaaja Kerttu Vesterinen, p. 050 312 4553, kerttu.vesterinen@eduvantaa.fi

Opettaja Jari Heiska, p 043 825 9264, jari.heiska@eduvantaa.fi

Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13

01530 Vantaa

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1

01370 Vantaa

Koivukylän toimipiste

Talvikkitie 119

01360 Vantaa

Myyrmäen toimipiste

Ojahaantie 5

01600 Vantaa

facebook twitter instagram youtube