Koulusalongin tietosuojaseloste

Tässä tietosuojaselosteessa määritellään tavat, joilla Varia koulusalonki kerää, käsittelee, käyttää, suojaa ja siirtää henkilötietojasi.

Varia koulusalonki on salonki, joka tarjoaa palveluita kuten hiusten leikkaukset, paranajot ja parranmuotoilut, hiusten värjäykset, hiusten permanentit sekä kampaukset ja ehostuspalvelut. Yrityksen tietojen omistaja on Vantaan ammattiopisto Varia. Voit ottaa yhteyttä tietojen omistajaan lähettämällä viestin kirjeitse osoitteeseen:

Vantaan ammattiopisto Varia, Varia
Koulusalonki, Tennistie 1, 01370 Vantaa

Kerättävät ja käsiteltävät henkilötiedot

ValokuvaKeräämämme henkilötiedot sisältävät:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja peruste

Varia koulusalonki suhtautuu yksityisyyteesi vakavasti, emmekä koskaan myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Henkilötietojasi jaetaan ja suoramarkkinointia suoritetaan vain nimenomaisen suostumuksesi nojalla, jonka voit perua milloin tahansa. Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi tarjotaksemme tuotteitamme, palveluitamme ja hoitojamme sekä täyttääksemme kaupalliset ja oikeudelliset velvoitteemme. Emme koskaan kerää sinusta henkilötietoja, joita emme tarvitse tai säilytä tietoja pidempään kuin on tarpeen tässä selosteessa määriteltyjen tarkoitusten johdosta.

LUE KOKO TIETOSUOJASELOSTE TÄSTÄ

Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13

01530 Vantaa

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1

01370 Vantaa

Koivukylän toimipiste

Talvikkitie 119

01360 Vantaa

Myyrmäen toimipiste

Ojahaantie 5

01600 Vantaa

facebook twitter instagram youtube