‍Palvelulogistiikan ammattitutkinto, varastologistiikan osaamisala (monimuoto-opiskeluna)

‍Palvelulogistiikan ammattitutkinto, varastologistiikan osaamisala
monimuoto-opiskeluna

Palvelulogistiikan ammattitutkintoa voit opiskella osoitteessa Elannontie 3, 01510 Vantaa

Haluatko oppia uutta ja laajentaa varastoalan osaamistasi? Logistiikka-ala on aina muutoksessa, jossa vaaditaan ammattiosaajia. Jos sinulla on jo pitkä kokemus varastoalalta, toimit vastuullisessa asemassa tai haluat työskennellä tulevaisuudessa esimiehenä, hae mukaan koulutukseen.


JATKUVA HAKU: HAE TÄSTÄ

Hakijalta edellytetään alan työpaikkaa.

Huom: Jatkuvassa haussa hakemuksen lähettäneille ei tällä hetkellä valitettavasti tule sähköpostiin vahvistusviestiä hakemuksen saapumisesta.

Kenelle

Hakijalta edellytetään alan työpaikkaa.

Kokeneet alalla toimivat henkilöt, jotka haluavat suorittaa syventävän varastoalan tutkinnon.

Tutkinto soveltuu niille jotka toimivat tai tavoittelevat vastuullisia tehtäviä. Koulutus antaa myös valmiuksia työnjohto ja esimiestehtäviin.

Toteutus

Suoritetaan oppisopimuskoulutuksena.

Seuraava koulutus alkaa,kun opiskelijaryhmä on koossa. Kesto on henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman (HOKS) mukaisesti – riippuen mitä moduuleita opiskelee. Jos kaikki moduulit kuuluvat HOKS:iin, niin silloin n. vuosi.

Opiskelu tapahtuu osoitteessa Elannontie 3, 01510 Vantaa (klo 8.30 - 16.00)

Koulutus sisältää lähiopiskelua, etäopiskelua ja ohjattua työssä oppimista. Lähiopiskelua on n. 10 päivää, muu osa etäopiskelua ja työssäoppimista. Lähiopiskelua on arkisin 1-2 päivää kuukaudessa klo 8.30 – 16.00.

Etäopiskelu ja – tehtävät sekä niiden aikataulu jaksottuvat lähipäivien aihealueiden mukaisesti ja sisältävät paljon työpaikalle sovellettavia selvitystehtäviä. Työssä oppimiset toteutetaan omalla työpaikalla tutkinnon vaatimia varastotöitä tekemällä.

Henkilökohtaisessa opiskelusuunnitelmassa suoritustapaa ja aikataulua voidaan henkilökohtaistaa aikaisempien opintojen sekä osaamisen perusteella.

Tutkinto suoritetaan näyttämällä osaaminen omalla työpaikalla pääosin käytännön työtehtäviä tekemällä.

Hakeminen ja opiskelijavalinta

Haku on auki toistaiseksi

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää varastotyön tekemiseen ja suunnitteluun liittyvät keskeiset asiat. Koulutuksessa painotetaan kokonaisuuden ymmärtämistä tilaus-toimitusketjussa ja syvennytetään asioiden tarkasteluun sujuvan prosessin ja kustannustehokkaan toiminnan kannalta. Toiminnanohjausjärjestelmät ovat myös yksi tärkeä koulutuksen osa-alue. Valinnaisissa tutkinnon osissa voit syventyä tarpeidesi mukaisesti esimerkiksi perehdytykseen ja työnopastukseen, kehityssuunnitelman laatimiseen tai luvanvaraisten varastojen erityispiirteisiin (mm. elintarvike-, tulli- ja vaarallisten aineiden varastointi).

Opiskelukustannukset

Koulutus on maksutonta.

Koulutusrahasto myöntää näyttönä suoritetusta ammatillisesta tutkinnosta ammattitutkintostipendin. Jos haet stipendiä ammatillisesta aikuiskoulutuksesta annetun lain (631/1998) mukaan suoritetun näyttötutkinnon perusteella, stipendin suuruus on 400 euroa.

Lisätietoja

Opettaja Mika Palm, p. 040 869 7955, mika.palm@eduvantaa.fi

Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13

01530 Vantaa

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1

01370 Vantaa

Koivukylän toimipiste

Talvikkitie 119

01360 Vantaa

Myyrmäen toimipiste

Ojahaantie 5

01600 Vantaa

facebook twitter instagram youtube