Työelämäpalvelut

Ammatillisen koulutuksen tärkein tehtävä on työelämän palveleminen

Onko organisaatiollasi rekrytointi- tai kehittymistarpeita?

Haluatko olla mukana kehittämässä ammatillista koulutusta?

Tehtävämme on luoda yhdessä kanssanne osaavaa henkilöstöä muuttuviin tarpeisiinne nyt ja tulevaisuudessa. Tarjoamme työelämälähtöisiä palveluja tiiviissä yhteistyössä työnantajien ja muiden toimijoiden kanssa Uudenmaan alueella. Toimimme ketterästi ja joustavasti yritysten ja yhteisöjen arjessa.

Katso videolta työelämäedustajan ajatuksia Varia-yhteistyöstä

Tutustu oheiseen palvelutarjontaamme ja ota yhteyttä! Jos palvelutarjonnasta ei löydy kaipaamiasi vaihtoehtoja, kysy rohkeasti lisää. Etsitään yhdessä sopivia ratkaisuja!

Työelämäpalveluiden yhteystiedot

piirakka

KUMPPANUUDET – todellista toimintaa

Varian kumppanuustoiminnan tavoitteena on palvella alueen elinkeinoelämää osaavalla työvoimalla ja laadukkailla koulutus- ja kehittämispalveluilla sekä varmistaa opiskelijoille kustannustehokkaasti laadukkaat ja joustavat koulutusväylät. Kumppanuussopimusten tavoitteena on tukea sekä Varian että sen sopijaosapuolten strategioita.

Kumppanuussopimuksissa Varia ja kumppani sopivat toiminnallisesta yhteistyöstä, joka kattaa osaamisen kehittämisen, joustavien koulutusväylien kehittämisen ja toteuttamisen, opettajien ja muun henkilöstön välisen yhteistyön, oppimisympäristöjen kehittämisen, henkilöstön kehittämisen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan yhteistyön sekä palvelumallien valmistelun ja toteutuksen.

Monipuolisen ja laajan yhteistyön pohjalta olemme luoneet kumppanuuksia seuraavien yritysten kanssa:

‍Lisäksi olemme solmineet yhteistyösopimuksen seuraavien yritysten kanssa:

Tapahtuma

VariaPro työelämäfoorumi logistiikan toimijoille

...

Lue Lisää

Artikkeli

Uusia uramahdollisuuksia irtisanotuille ja lomautetuille

Varia tarjoaa irtisanotuille, lomautetuille ja lomautusuhan alaisille monipuolisia mahdollisuuksia uudelleenkouluttautumiseen ja sitä kautta työllistymiseen Yksilöllisillä opintopoluilla uudelle uralle Ilman työtä jäänyt on...

Lue Lisää

Artikkeli

Oppisopimuspalvelut

Työntekijästä ammattilaiseksi Haluatko panostaa osaavaan työvoimaan? Oppisopimuksella mahdollistat osaavia ammattilaisia organisaatioosi ja parannat samalla organisaatiosi kilpailukykyä. Voit tarjota työntekijällesi mahdollisuuden...

Lue Lisää

Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13

01530 Vantaa

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1

01370 Vantaa

Koivukylän toimipiste

Talvikkitie 119

01360 Vantaa

Myyrmäen toimipiste

Ojahaantie 5

01600 Vantaa

facebook twitter instagram youtube