Osuuskunta Vasaari

Variassa toimii oma Osuuskunta Vasaari. Sen jonka kautta Varian opiskelijat voivat hankkia yrittäjyysosaamista aidoissa asiakaskontakteissa jo opintojen aikana. Vasaari mahdollistaa myös oman alan opintojen opiskelun työvaltaisesti. Osuuskuntatoiminnassa mukana olo edistää opintoja kerryttämällä osaamispisteitä. Samalla tehdystä työstä voi ansaita rahallista korvausta.

Osuuskunnassa opiskelija opiskelee yrittäjyyskasvatusta tekemällä asiakastöiden lisäksi mm. markkinointia, hinnoittelua sekä laskutusta. Osuuskunnassa on myös mahdollista testata oman liikeidean toimivuutta ja saada apua ideointiin. Vasaarin kautta pääsee verkostoitumaan, mikä edistää työllistymistä opintojen jälkeen.

Osuuskuntatoiminnassa tehdään työelämän tehtäväkokonaisuuksia asetettujen tavoitteiden ja tutkinnon perusteiden mukaisesti. Tämä edistää opintoja kerryttämällä osaamispisteitä.

Toimintaan mukaan pääsee maksamalla osuusmaksun 20 euroa sekä liittymismaksun 10 euroa. Osuuskunnassa jäsenenä oleminen on vapaaehtoista ja siitä voi erota, jolloin osuusmaksu palautetaan. Jäsenyys päättyy kuitenkin viimeistään vuoden kuluttua opintojen loppumisesta Variassa.

Kiinnostuitko? Kysy rohkeasti lisää: Päivi Koskela, paivi.koskela@eduvantaa.fi, p. 043 827 1282

Päivitetty 27.9.2021 / MP

Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13

01530 Vantaa

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1

01370 Vantaa

Koivukylän toimipiste

Talvikkitie 119

01360 Vantaa

Myyrmäen toimipiste

Ojahaantie 5

01600 Vantaa

facebook twitter instagram youtube