Hyvä tietää

Koivukylän toimipiste

Opiskeluajat

Päiväopiskelijoilla opinnot alkavat pääsääntöisesti klo 8.15 ja päättyvät viimeistään klo 16.00. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen aikana noudatetaan työpaikan työaikataulua.

Iltaopiskelijoilla päivittäiset opinnot ovat maanantai - torstai -iltaisin, ja ne alkavat pääsääntöisesti klo 17 ja päättyvät klo 20.30 . Teoriaopinnot ajoittuvat elokuulta helmikuulle saakka, minkä jälkeen työpaikalla tapahtuva oppiminen ja näytöt suoritetaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Työpaikalla tapahtuva oppiminen tapahtuu pääsääntöisesti päivisin työpaikan työaikataulua noudattaen.

Tarkemmat ajat ja luokat näkyvät lukujärjestyksissä. Järjestelmämuutoksista johtuen lukujärjestykset julkaistaan vasta opintojen alussa.

Opiskelija etenee opinnoissaan opintojen alussa laaditun henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti.

Ruokailu

Päivä- ja iltaopinnot sisältävät maksuttoman ruokailun. Opiskelijoille on varattu taukotiloissa kahvin ja teen keittovälineet. Aulatilassa sijaitsee lämpimien juomien automaatti.

Muuta huomioitavaa

Opiskelun aikana tarvitset hyvät ja turvalliset työkengät, sisäliikuntajalkineet sekä muistiinpanovälineet. Ennen ensimmäistä työssäoppimisjaksoa hankitaan myös nimineula.

Opiskelijoille on varattu Koivukylän toimipisteessä pysäköintitilaa minigolf-radan viereisellä hiekkakentällä.

Oppilaitos on savuton!

Myyrmäen toimipiste

Opiskeluajat

Myyrmäen toimipisteessä opetus on klo 8.15 - 16.00 välillä, pääsääntöisesti kuitenkin klo 9 - 15. Tarkemmat ajat ja luokat näkyvät lukujärjestyksissä. Opiskelija etenee opinnoissaan opintojen alussa laaditun henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti.

Ruokailu

Opinnot sisältävät maksuttoman ruokailun ja toimipisteessä toimii kahvio.

Muuta huomioitavaa

Myyrmäen toimipisteessä voit opiskella lähihoitajaksi työelämälähtöisesti. Painopisteenä on edistää opiskelijoiden vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyötaitoja aidoissa asiakaskontakteissa. Syyskuussa 2018 on avattu Kokemuskirjasto osana opiskelijoiden opintoja. Kokemuskirjastossa opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat viikoittain erilaista toimintaa asiakasryhmille. Teoriaopetus perustuu ilmiöoppimiseen ja tiimityöskentelyyn.

Osaamisalojen opetus on pääsääntöisesti Koivukylän toimipisteessä, mutta joitakin osaamisaloja voi opiskella myös Myyrmäessä. Lukuvuonna 2018-2019 Myyrmäessä voi opiskella Lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisalaa.

Opiskelijoille on varattu pysäköintitilaa Louhelantien puoleisella parkkipaikalla.

Oppilaitos on savuton!

facebook twitter instagram youtube