Tiedottaminen ja kuvaaminen

Tiedottaminen


  • Toimipisteiden asioista tiedotetaan info-TV:n ja ilmoitustaulujen kautta.
  • Vastuuopettajat tiedottavat lukuvuoden aikana ajankohtaisista asioista.
  • Opintotoimistot käyttävät tiedottamisessa StudentaPlussaa.

Opintojesi edistymistä voit seurata StudentPlussassa. Tunnukset järjestelmään saat opiskelun alkaessa vastuuopettajalta. Alaikäisen opiskelijan huoltaja voi käyttää järjestelmää omilla tunnuksillaan, kunnes opiskelija täyttää 18 vuotta. Täysi-ikäisen opiskelijan huoltaja tarvitsee järjestelmän käyttöön opiskelijan luvan.

Tiedotuskanava on Varian nettisivut. Voit seurata Variaa sosiaalisen median kanavissa, jolloin pysyt kärryillä oppilaitoksemme ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Variaan yhdistävänä aihetunnisteena toimii #vantaanvaria.

Kuvaaminen ja haastattelut

Kuvaamme opetustilanteita ja opiskelijoita lukuvuoden aikana erilaisia markkinointimateriaaleja varten. Myös tiedotusvälineet tekevät juttuja opiskelijoistamme mm. lehtiin, televisioon ja radioon. Kuvamateriaalien julkaisemiseen kysytään kirjallinen suostumus kuvattavalta/haastateltavalta. Varia noudattaa kuvamateriaalien ja haastatteluiden käytössä ja niiden julkaisussa voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä eettisesti hyväksyttäviä periaatteita. Tätä edellytetään myös tiedotusvälineiltä.‍

Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13

01530 Vantaa

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1

01370 Vantaa

Koivukylän toimipiste

Talvikkitie 119

01360 Vantaa

Myyrmäen toimipiste

Ojahaantie 5

01600 Vantaa

facebook twitter instagram youtube