Varian avoimet ovet

‍Hei yhteishaussa hakijat ja hakijoiden kotijoukot:

Varian Avoimet ovet -etätapahtuma järjestettiin tiistaina 2.2. klo 18-20

Katso alta opojen vetämän Varian yleisesittelyn tallenne. Opinto-ohjaajamme päivystävät Varian chatissa arkisin klo 9-15 eli chatin kautta voi myös kysellä opoilta Variasta ja hakeutumisesta.

Laajennettu oppivelvollisuus käyttöön 2021

Oppivelvollisuus laajenee koskemaan kaikkia alle 18-vuotiaita – tervetuloa kuulemaan uudistuksesta Vantaan infotilaisuuteen 3.2.2021 klo 17‒18 etäyhteydellä ! Lisätietoa infosta ja laajennetusta oppivelvollisuudesta löydät täältä .

Varian avoimien ovien päivä järjestetään joka vuosi

Varian kaikissa toimipisteissä järjestetään avoimien ovien päivä vuosittain tammikuussa tai helmikuun alussa. Tapahtuma on suunnattu keväällä yhteishaussa perustutkintoihin hakeville.

Toimipisteissä järjestetään kyseisenä päivänä opastettuja tutustumiskierroksia, joilla opiskelijat ja opettajat esittelevät omia alojaan. Lisäksi tapahtumassa on toiminnallisia rasteja, erilaisia kilpailuja ja yrityksiä esittäytymässä. Tervetuloa tutustumaan ja kysymään lisää! Vuonna 2021 tapahtuma järjestetään etänä

Artikkeli

Kurkkaukset

...

Lue Lisää

Artikkeli

Varia tutuksi -päivät

‍Lukuvuoden 2021-2022 Varia tutuksi -päivät Syksyn Varia tutuksi -päivät on tarkoitettu ensisijaisesti peruskoulun 9. -luokkalaisille ja valmistavien luokkien oppilaille. Kevään päivät on suunnattu ensisijaisesti 8. -luokkalaisille. ...

Lue Lisää

Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13

01530 Vantaa

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1

01370 Vantaa

Koivukylän toimipiste

Talvikkitie 119

01360 Vantaa

Myyrmäen toimipiste

Ojahaantie 5

01600 Vantaa

facebook twitter instagram youtube