Tule tutustumaan Variaan

Tervetuloa tutustumaan Variaan!

Varia järjestää erilaisia päiviä ja -tapahtumia, joissa voit tutustua Varian toimipisteisiin ja ammattialoihin, sekä päästä näkemään millaista opetus ja meno on Variassa.

Aoimien ovien päivät järjestetään vuosittain tammi-helmikuussa.

Varian kurkkauskurssit ja Varia tutuksi -kierrokset ovat keväisin ja syksyisin.

Katso Varian esittelyvideo

Tervetuloa katsomaan millaista on opiskelu Variassa!

Avoimien ovien päivät

Avoimet ovet -tapahtuma järjestetään Varian kaikissa toimipisteissä vuosittain tammikuussa tai helmikuun alussa. Tapahtuma on suunnattu keväällä yhteishaussa perustutkintoihin hakeville.

Hiekkaharjun, Koivukylä, Myyrmäen ja Aviapoliksen toimipisteissä järjestetään kyseisenä päivänä opastettuja tutustumiskierroksia, joilla opiskelijat ja opettajat esittelevät omia alojaan. Lisäksi tapahtumassa on yrityksiä esittäytymässä, toiminnallisia rasteja ja toimipistekohtaisia kilpailuja.

Tervetuloa mukaan tutustumaan!

2021 Avoimien ovien päivät järjestetään etänä ti 2.2.2021 klo 18-20

Tapahtuman ohjelmaa valmistellaan parhaillaan. Osallistumislinkki päivitetään tänne ja somekanaviimme lähempänä tapahtumaa. Tervetuloa mukaan yhteishaun hakijat ja huoltajat!Varia-tutuksi kierrokset

Varia tutuksi -kierroksilla pääsee tutustumaan Varian kaikkiin toimipisteisiin, tiloihin, aloihin, koulutuksiin ja opetukseen Varian tutor-opiskelijoiden ja henkilökunnan opastuksessa. Toimipisteen kiertämiseen kannattaa varata noin tunti aikaa. Tervetuloa vaikka useastikin!

Syksyn Varia tutuksi -päivät on tarkoitettu ensisijaisesti peruskoulun yhdeksäsluokkalaisille ja valmistavien luokkien oppilaille. Kevään päivät on suunnattu ensisijaisesti 8.-luokkalaisille. Tervetuloa!

Syksyn 2020 Varia tutuksi -päivät on peruttu jouluun asti johtuen koronatilanteesta.

Kurkkauskurssit

Variassa järjestetään sekä syys- että kevätlukukaudella kurkkauskursseja, joilla pääset kurkkaamaan Varian työsaleihin ja muihin opetustiloihin sekä tutustumaan itse aloihin. Varian opiskelijat kierrättävät sinua ympäri kutakin toimipistettä. Kurkkauskurssien aikataulu ja ilmoittautuminen löytyy tästä. Tervetuloa!

Varian kurkkauskurssit on peruttu 10.1.2021 asti johtuen koronatilanteesta. Vuoden 2021 kurkkauskurssien aikatauluja tarkennetaan koronatilanne huomioiden.

Artikkeli

Kurkkaukset

...

Lue Lisää

Artikkeli

Varia tutuksi -päivät

‍Lukuvuoden 2021-2022 Varia tutuksi -päivät Syksyn Varia tutuksi -päivät on tarkoitettu ensisijaisesti peruskoulun 9. -luokkalaisille ja valmistavien luokkien oppilaille. Kevään päivät on suunnattu ensisijaisesti 8. -luokkalaisille. ...

Lue Lisää

Artikkeli

Varian avoimet ovet

‍Hei yhteishaussa hakijat ja hakijoiden kotijoukot: Varian Avoimet ovet -etätapahtuma järjestettiin tiistaina 2.2. klo 18-20 Katso alta opojen vetämän Varian yleisesittelyn tallenne. Opinto-ohjaajamme päivystävät Varian chatissa...

Lue Lisää

Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13

01530 Vantaa

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1

01370 Vantaa

Koivukylän toimipiste

Talvikkitie 119

01360 Vantaa

Myyrmäen toimipiste

Ojahaantie 5

01600 Vantaa

facebook twitter instagram youtube