Tule tutustumaan Variaan

Tervetuloa tutustumaan Variaan!

Varia järjestää erilaisia päiviä ja -tapahtumia, joissa voit tutustua Varian toimipisteisiin ja ammattialoihin, sekä päästä näkemään millaista opetus ja meno on Variassa.

Aoimien ovien päivät järjestetään vuosittain tammi-helmikuussa.

Varian kurkkauskurssit ja Varia tutuksi -kierrokset ovat keväisin ja syksyisin.

Katso Varian esittelyvideo

Tervetuloa katsomaan millaista on opiskelu Variassa!

Avoimien ovien päivät

Avoimet ovet -tapahtuma järjestetään Variassa vuosittain tammikuussa tai helmikuun alussa. Tapahtuma on suunnattu keväällä yhteishaussa perustutkintoihin hakeville.

Tervetuloa mukaan tutustumaan!

2022 Avoimien ovien päivät järjestetään verkossa 1.2.2022 klo 9.30–12.45.

Vantaan ammattiopisto Varian Avoimet ovet yhteishaussa hakeville järjestetään verkossa tiistaina 1.2. klo 9.30–12.45. Tilaisuuteen on vapaa pääsy eikä siihen tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Tule tutustumaan Varian koulutuksiin ja kuulemaan, millaista on opiskella ammatillisessa koulutuksessa. Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä Varian opettajille ja opoille.

Mukaan pääset osoitteessa: HUOM! Linkki tapahtumaan julkaistaan myöhemmin.

Tilaisuudessa voi tutustua Vantaan ammattiopisto Varian yleisesittelyyn ja alakohtaisiin lyhyisiin esittelyihin. Voit valita alojen esittelyistä sinua kiinnostavimmat. Esittelyitä järjestetään 20 minuutin välein kello 9.30 alkaen. Viimeinen esitys alkaa kello 12.30.

Esittelyajat:

9.30. | 9.50 | 10.10 | 10.30 | 10.50 | 11.10 | 11.30 | 11.50 | 12.10 | 12.30

Varia-tutuksi kierrokset

Varia tutuksi -kierroksilla pääsee tutustumaan Varian kaikkiin toimipisteisiin, tiloihin, aloihin, koulutuksiin ja opetukseen Varian tutor-opiskelijoiden ja henkilökunnan opastuksessa. Toimipisteen kiertämiseen kannattaa varata noin tunti aikaa. Tervetuloa vaikka useastikin!

Syksyn Varia tutuksi -päivät on tarkoitettu ensisijaisesti peruskoulun yhdeksäsluokkalaisille ja valmistavien luokkien oppilaille. Kevään päivät on suunnattu ensisijaisesti 8.-luokkalaisille. Tervetuloa!

Kurkkaukset

Variassa järjestetään sekä syys- että kevätlukukaudella 8.- ja 9.-luokkalaisille kurkkauksia, joilla pääset kurkkaamaan Varian työsaleihin ja muihin opetustiloihin sekä tutustumaan itse aloihin.

Katso kurkkauskurssien aikataulu ja ilmoittautuminen

Artikkeli

Kurkkaukset

...

Lue Lisää

Artikkeli

Varia tutuksi -päivät

‍Lukuvuoden 2021-2022 Varia tutuksi -päivät Syksyn Varia tutuksi -päivät on tarkoitettu ensisijaisesti peruskoulun 9. -luokkalaisille ja valmistavien luokkien oppilaille. Kevään päivät on suunnattu ensisijaisesti 8. -luokkalaisille. ...

Lue Lisää

Artikkeli

Varian avoimet ovet

‍Hei yhteishaussa hakijat ja hakijoiden kotijoukot: Vantaan ammattiopisto Varian Avoimet ovet yhteishaussa hakeville järjestetään verkossa tiistaina 1.2. klo 9.30–12.45. Tilaisuuteen on vapaa pääsy eikä siihen tarvitse ilmoittautua...

Lue Lisää

Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13

01530 Vantaa

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1

01370 Vantaa

Koivukylän toimipiste

Talvikkitie 119

01360 Vantaa

Myyrmäen toimipiste

Ojahaantie 5

01600 Vantaa

facebook twitter instagram youtube