Kone- ja tuotantotekniikan asiakastyöt

Kone- ja tuotantotekniikan opiskelijatyöt

Kone- ja tuotantotekniikan opiskelijat tekevät erilaisia hitsaus- ja metallitöitä. Myytävien harjoitustöiden lisäksi opiskelijat tekevät myös erilaisia asiakastöitä asiakkaiden toiveiden mukaan. Työn ei välttämättä tarvitse olla konkreettinen tuote, sillä teemme myös asennus- ja hitsaustöitä eri kohteissa. Asiakastyöstä neuvotellaankin aina tapauskohtaisesti.


Mikäli sinulla ei ole valmiita piirustuksia tarvitsemastasi tuotteesta tai et ole aivan varma, voidaanko tuote tehdä tai miten se kannattaa tehdä, ei hätää - kone- ja metallialan opettajat ja opiskelijat neuvovat ja auttavat myös tuotteen suunnittelussa. Jokin ajatus tuotteesta tai tuotteista olisi kuitenkin hyvä olla ja mielellään pari valokuvaa tai piirros, josta opiskelijat pääsevät hyvin liikkeelle.

Kauttamme on mahdollista saada työlle myös kuljetus. Mikäli työ vaatii asennuksen, sovitaan siitä tapauskohtaisesti. Emme valitettavasti voi tarjota pintakäsittelyä, mutta Varian pintakäsittelyalan opiskelijat tekevät myös asiakastöitä .

Hinta ja työn valmistuminen

Asiakastöiden hinta muodostuu pääosin materiaali- ja tarvikekustannuksista. Tuotteen hinta selvitetään ennen työn varsinaista tilaamista eli asiakkaalla on aina hinta tiedossa ennen tilaamista.

Asiakastyöt tehdään aina oppilastyönä ja työn kesto vaihtelee opiskelijatilanteen ja työn vaativuuden mukaan. Paras aika tilata asiakastöitä on syyslukukaudella, mutta otamme töitä vastaan myös kevätlukukaudella työtilanteesta riippuen.

Lisätietoja ja asiakastöiden tilaukset suoraan alan opettajilta

Levy- ja hitsaustyöt: Juha Marttiin

Koneistustyöt: Mikko Ahola

Yritysasiakkaat: Pasi Ruuth

facebook twitter instagram youtube