Asiakastyöt

Etsitkö palvelulle tai tuotteelle toteuttajaa?

Asiakastyöt ovat meillä Variassa osa käytännönläheistä opiskelua. Voit tilata asiakastöitämme tuotteina tai palveluina lähes kaikilta aloilta. Esimerkiksi autoalalla tehdään erilaisten autojen huoltotöitä korinkorjauksesta renkaanvaihtoon. Hiusalalla ja ravintolakokeilla taas on omat salonkinsa ja opetusravintolansa.

Tilaa monipuolisia ja edullisia palveluja opiskelijatyönä. Samalla tarjoat tulevalle ammattilaiselle mahdollisuuden työskennellä aidon asiakkaan kanssa ja tehdä ammattialansa näyttöjä.

Opiskelijatyö on opettajan ohjaama palvelu, työsuoritus, tuotteen valmistus tai projektiluonteinen kokonaisuus. Työ voi olla hinnoiteltu etukäteen tai tarjouksen perusteella. Myös asiakkaalle maksuttomat projektityöt ovat mahdollisia.

Asiakastöitä tehdään monipuolisesti eri aloilla. Palvelu toteutetaan sopimuksen mukaan joustavasti joko asiakkaan tai oppilaitoksen tiloissa. Myös useamman alan yhteiset projektit ovat mahdollisia.

Tilauksia otetaan vastaan ja toteutetaan opintoaikataulun salliessa. Suurimmalla osasta aloista opiskelijat ovat työpaikalla oppimassa kevään ajan, jolloin asiakastöitä ei voida toteuttaa. Katso eri alojen yhteyshenkilöt alakohtaisilta alasivuilta.

Varian asiakastyön palvelutarjontaan kuuluvat tällä hetkellä seuraavat palvelut

Anna palautetta

Palautetta asiakastöistä kannattaa antaa suoraan työn tehneelle opiskelijalle tai hänen opettajalleen. Opettajien yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-osiosta, sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@eduvantaa.fi.

Uutinen

Variassa on jatkuva tarve erilaisille opetusmateriaaleille

‍Vantaan ammattiopisto Variassa tarvitaan jatkuvasti esimerkiksi logistiikan opintoihin mitä erilaisimpia materiaaleja ja tavaroita muun muassa lastaus- ja kuorman sitomisharjoituksiin. Jos yritykselläsi tai sinulla on jotain materiaaleja,...

Lue Lisää

Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13

01530 Vantaa

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1

01370 Vantaa

Koivukylän toimipiste

Talvikkitie 119

01360 Vantaa

Myyrmäen toimipiste

Ojahaantie 5

01600 Vantaa

facebook twitter instagram youtube