Variassa on todettu COVID-19-infektio

Variassa on todettu COVID-19-infektio yhteensä neljällä henkilöllä. Osa koulun opiskelijoista ja henkilökunnasta on altistunut tartunnalle. Henkilökunnan ja opiskelijoiden altistuneet on kartoitettu ja heidät on asetettu karanteeniin, kunnes heillä ei enää ole sairastumisriskiä. Koulun toiminta voi jatkua normaalisti, koulun tiloissa ei ole tartuntariskiä.

Kaikkien tulee kiinnittää erityistä huomiota käsihygieniaan ja turvaväleihin, jotta viruksen leviäminen saadaan pysähtymään ja jotta emme joutuisi siirtymään kokonaan etäopetukseen. Henkilökunnan ja opiskelijoiden tulee käyttää suojaimia kaikissa tilanteissa, joissa turvavälin noudattaminen ei ole mahdollista.

Jos sinulla ilmenee koronavirukseen viittaavia oireita, jää heti kotiin ja hakeudu testiin. Ajan voit varata kotikunnastasi riippuen joko Koronabotista https://koronabotti.hus.fi/ (Uudenmaan kuntien asukkaat) tai Omaolosta www.omaolo.fi/ (esim. helsinkiläiset) tai soittamalla terveysasemallesi tai soita kotikuntasi koronaneuvontaan. Tulosta odottaessasi pysy kotona.

  • Julkaistu: 07.10.2020

Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13

01530 Vantaa

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1

01370 Vantaa

Koivukylän toimipiste

Talvikkitie 119

01360 Vantaa

Myyrmäen toimipiste

Ojahaantie 5

01600 Vantaa

facebook twitter instagram youtube