‍Winhan tilalla StudentaPlus

Varian opiskelijahallintojärjestelmä Winha ja sen opiskelijaliittymä WinhaWille sekä huoltajaliittymä WinhaWilho ovat poistuneet käytöstä 1.8.2018 alkaen. Varian uusi järjestelmä on StudentaPlus.

Opiskelijaliittymään kirjaudutaan Varian käyttäjätunnuksella ja salasana on sama, jolla kirjaudutaan koulun koneille ja omaan Varian sähköpostiin. Opiskelijaliittymään pääset kirjautumaan tästä (https://varia-plus.solenovo.fi/student/app/). Myöhemmin ilmoitetaan mobiililaitteelle paremmin sopivan liittymän osoite.

Studentassa on alle 18-vuotiaiden huoltajille omat liittymänsä, joista voi seurata opintojen etenemistä. Huoltajat pääsevät näkemään identtiset tiedot huollettavansa kanssa. Huoltajaliittymään kirjaudutaan sähköpostiosoitteella (huoltajan) ja sähköpostiin toimitettavalla salasanalla. Huoltajaliittymään pääset kirjautumaan tästä (https://varia-plus.solenovo.fi/student/app/parent/login/). Sähköpostiosoite on edellytys huoltajaliittymän käyttöön. Puuttuvan sähköpostiosoitteen voi ilmoittaa opintotoimiston kautta, osoitteessa varia.opintotoimisto@vantaa.fi. Kerro viestissä oma nimesi sekä huollettavan nimi.

Opiskelijan tullessa täysi-ikäiseksi voi hän määritellä, onko huoltajalla edelleen pääsy tarkastelemaan tietoja huoltajaliittymän kautta.

  • Julkaistu: 07.08.2018
  • Päivitetty: 15.08.2018

facebook twitter instagram youtube