Avoimet ammatilliset opinnot

Avoimet ammatilliset opinnot oli valtakunnallinen yhteishanke, jonka tavoitteena oli selvittää Avoimet ammatilliset opinnot -palvelun (www.aavo.fi) käyttöönoton edellytyksiä ja testata palvelua laajasti. Palvelua kehitetään yhteisten ammatillisten tutkinnon osien suorittamisen mahdollistamiseksi avoimina opintoina. Tavoitteena ovat käyttöönottoa tukevat toimintamallit ja sujuvien siirtymien mahdollistaminen.

Ajankohta: Hanke käynnistyi 1.4.2018 ja jatkui 31.12.2020 saakka.

Rahoitus: ‍Avoimet ammatilliset opinnot on EU:n Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 Suomen rakennerahasto-ohjelman hanke.

Hankekumppanit: ‍Hanketta koordinoi Turun kaupunki ja hankeverkostoon kuuluvat Vantaan ammattiopisto Varian lisäksi Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä, Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, Oulun seudun ammattiopisto OSAO, Riveria ja Salon seudun ammattiopisto.

Vantaan ammattiopisto Variassa (Varia) tehtiin ja testattiin 3 ammatillisen koulutuksen verkkokurssia hankkeen aikana. Lisäksi Varia toimi aktiivisesti hankeverkostossa yhdessä muiden oppilaitosten kanssa toimintaa kehittäen.

Varian projektivastaavana toimi: Aino Laurila (@eduvantaa.fi)

Yhteystieto: verkkopedagogi Anna Kepanen (@vantaa.fi)

Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13

01530 Vantaa

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1

01370 Vantaa

Koivukylän toimipiste

Talvikkitie 119

01360 Vantaa

Myyrmäen toimipiste

Ojahaantie 5

01600 Vantaa

facebook twitter instagram youtube