CyVETsecurity

Ajankohta: 1.11.2018-31.10.2020

Rahoitus: Erasmus+ KA2

Hankekumppanit: Hanketta koordinoi HETEL, joka on Espanjan Baskimaan yksityisten ammatillisten oppilaitosten kehittämisorganisaatio. Hankkeessa on kumppaneita Varian lisäksi Skotlannista, Pohjois-Irlannista, Virosta ja Hollannista.

Hankkeen tavoitteet: CyVETsecurity -hankkeessa tavoitteena on tiedottaa opiskelijoita tietoturvauhista ja niiden ehkäisystä ammatillisessa koulutuksessa ja työelämässä. Tavoitteena on myös vahvistaa opettajien osaamista tietoturva- ja kyberturvallisuusaiheista.

Toimenpiteet: Hankkeen aikana tehdään eurooppalainen kyberturvallisuus tutkinnon osa, joka soveltuu kaikille aloille. Lisäksi tutkinnon osaan tehdään työelämälähtöisiä projektihaasteita eri aloille sopiviksi. Esimerkiksi ICT-alalle, sensitiivistä dataa käsitteleville aloille (esim. terveysala) ja muille aloille tehdään omia projektihaastateita opetukseen käytettäväksi. Hanke toteutetaan yhteistyössä yritysten tietoturva- ja kyberturvallisuusammattilaisten kanssa.

Yhteyshenkilöt: Variassa hankkeesta vastaa ICT-alan opettaja Jarno Kupiainen (@eduvantaa.fi), turvallisuusalan opettaja Elina Salo (@eduvantaa.fi) ja kansainvälisten asioiden koordinaattori Anu Lähde (@vantaa.fi).

Lisätietoja: www.cyvetsecurity.eu/

KV Erasmus+

Uutinen

Tietoturva- ja kyberturvallisuushankkeen tehtäväkokonaisuudet etenevät

Henkilökohtaisen datan ja digitaalisen identiteetin suojaaminen sekä tietoteknisten laitteiden turvallinen käyttö

Lue Lisää

facebook twitter instagram youtube