Ohjeita soittimen vuokraajalle

Vuokraamme soittimia ensisijaisesti ensimmäiseksi opiskeluvuodeksi. Sen jälkeen oppilaan tulee hankkia oma soitin. Soitinvuokra on soittimen arvosta riippuen 60–200 € lukuvuodessa, yleisimmin n. 70 €. Maksu peritään lukuvuosittain.

Vuokrasopimus

Soittimen saadessasi allekirjoitat vuokrasopimuksen, jonka ehtoja sitoudut noudattamaan. Jos olet alaikäinen, vuokrasopimuksen allekirjoittaa huoltajasi.

Musiikkiopisto vastaa soittimien perushuollosta ja soittimet ovat huollettuja luovutushetkellä. Vastaat itse vuokra-aikana soittimen tai sen kuluvien osien (esim. kielet, jouset, kotelot, hihnat, jne.) rikkoutumisesta ja niiden uusimisen tai korjausten kuluista. Mikäli soitinta ei voi korjata tai se katoaa, olet velvollinen korvaamaan lainasopimukseen merkityn soittimen arvon VMO:lle.

Soitin tulee palauttaa viimeistään vuokra-ajan päättymispäivänä. Opettaja tarkastaa soittimen vuokra-ajan päättyessä. Jos vuokraaja lopettaa tai keskeyttää opintonsa musiikkiopistossa, soitin on palautettava välittömästi.

Laskutamme koko lukukauden soitinvuokran lokakuussa. Emme hyvitä laskutettuja soitinvuokria.

Soittimen vakuuttaminen

Soittimia ei ole vakuutettu Vantaan musiikkiopiston toimesta. Vuokraajana olet vastuussa vuokraamastasi soittimesta sen täyteen arvoon saakka. Soittimen arvo luovutushetkellä on kirjattu vuokrasopimukseen. Vuokraajan harkintaan jää soittimen vakuuttaminen lainauksen ajaksi.

Vantaan musiikkiopisto

Orvokkitie 15

PL 4510

01300 Vantaa

Opintosihteeri: Seija Elfving,
040 843 7401, musiikkiopisto@vantaa.fi

facebook instagram youtube