Tempo-orkesteri

Tempo-orkesterin toiminta perustuu El Sistema -musiikkikasvatusmenetelmään, jonka tavoitteena on vahvistaa monitaustaisten lasten keskinäistä kumppanuutta yhteissoiton avulla. Orkesteri tarjoaa lapsille maksuttoman mahdollisuuden harrastaa musiikkia – taustaan katsomatta, tasapuolisesti ja ilman pääsykokeita. Tempo-orkesteri on helppo tapa aloittaa musiikinharrastus myös siksi, että sen toiminta tapahtuu koulupäivän aikana. Orkesteri esiintyy aktiivisesti ja esiintymisiin otetaan mukaan myös uudet oppilaat varhaisesta vaiheesta lähtien.

Tempo-orkesterit toimivat lukuvuonna 2021-2022 Kytöpuiston, Lehtikuusen, Rajakylän, Uomarinteen, Jokiniemen ja Länsimäen kouluilla. Tempo-orkesterit kootaan 2. luokkalaisista ja kokoonpanot soittavat yhdessä kolmisen vuotta.

Tutustu Tempo-orkesterin toimintaan katsomalla esittelyvideo! Esittelyvideosta on neljä eri versiota neljällä eri tulkkauksella. Videot on puhuttu suomeksi, tekstitetty englanniksi ja tulkattu arabiaksi, albaniaksi, ranskaksi ja venäjäksi.

Vantaan musiikkiopisto

Orvokkitie 15

PL 4510

01300 Vantaa

Opintosihteeri: Seija Elfving,
040 843 7401, musiikkiopisto@vantaa.fi

facebook instagram youtube