Musiikkiteatteri-ilmaisu

Musiikin ja teatterin yhteisistä elementeistä ammentava musiikkiteatteri-ilmaisu antaa eväitä niin taidetta kuin elämääkin varten. Musiikkiteatteri-ilmaisu on ryhmäopetusta, joka tukee oppilaan esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen sekä itsetunnon kehittymistä. Opintoihin sisältyy monipuolisesti musiikkiteatteri-ilmaisun osa-alueita: kehollista ilmaisua, äänenkäyttöä, improvisaatiota, tanssia ja laulua. Aikuisryhmän opintoihin kuuluu myös henkilökohtaisia laulutunteja.

Kaksivuotisen opintojakson aikana tutustutaan useisiin erilaisiin musiikkiteatterin lajityyppeihin – musikaalista ja kabareesta oopperaan ja kokeellisen musiikkiteatterin muotoihin. Musiikkiteatterissa eri musiikkityylien raja-aidat rikkoutuvat, joten opiskelemaan ovat tervetulleita niin klassisesta musiikista, kansanmusiikista kuin pop- ja jazz-musiikistakin kiinnostuneet oppilaat.

Opintojen päätteeksi tehdään musiikkiteatteriproduktio. Sen lisäksi jakson aikana voidaan tehdä pienimuotoisia esityksiä ja demoja.

Ryhmät muodostetaan ikäkausittain

  • Lapset (n. 9–11-vuotiaat)
  • Varhaisnuoret (n. 11–13-vuotiaat)
  • Nuoret (n. 13–16-vuotiaat)
  • Aikuiset (n. 16-vuotiaista alkaen)

Lukukausimaksut avoimella osastolla:
lapset 90 €
varhaisnuoret 100 €
nuoret 125 €
aikuiset 255 €/ 380€
Musiikkiteatteri sisältyy musiikkiopiston perusopetuksen oppilaiden lukukausimaksuun.

Valintakoe: ma 21.5.
Valintakokeeseen ilmoittaudutaan täyttämällä hakulomake 12.5. mennessä alla olevasta linkistä!

Musiikkiteatteri-ilmaisun opetussuunnitelma

Lisätietoja: Marko Alastalo
p. 050 312 4440

Lukukausimaksut

Artikkeli

Vantaan musiikkiopiston opintomaksut laskutetaan lukukausittain yhdessä erässä. Syyslukukaudella maksut erääntyvät lokakuussa ja kevätlukukaudella helmikuussa. Voit käydä veloituksetta tutustumassa ryhmän toimintaan yhden opetuskerran....

Lue Lisää
Ryhmien aikataulut ja lukujärjestykset 2018–2019

Artikkeli

Tältä sivulta löydät kootusti mm. muskariryhmien lukujärjestykset, musiikki- ja soitinvalmennusryhmien opetusajat sekä yhteismusisointiryhmien aikataulut.‍

Lue Lisää

Vantaan musiikkiopisto

Lummetie 4

PL 4510

01030 Vantaa

Oppilashallintosihteeri:
040 843 7401, musiikkiopisto@vantaa.fi

facebook instagram youtube