Musiikkiluokkalaisten opetus Vantaan musiikkiopistossa

Kaikki vantaalaiset oppilaat, jotka pyrkivät 3. luokalla alkaville musiikkiluokille, voivat hakea musiikkiluokkatestin yhteydessä myös Vantaan musiikkiopiston oppilaaksi. Ilmoittautuminen tapahtuu 2. luokan syksyllä samalla lomakkeella, jolla ilmoittaudutaan keväällä järjestettävään musiikkiluokkatestiin. Hakijoille ilmoitetaan tulokset kesäkuun loppuun mennessä.

Musiikkiluokkalaiset ohjataan joko perusopetukseen tai soitinvalmennukseen. Opetamme mahdollisuuksien mukaan oppilaan omalla koululla. Musiikkiluokkalaisille ja musiikkilukiolaisille järjestetään musiikin perusteiden opetusta usein koulun puitteissa. Koulussa suoritettujen kurssien ja musiikkiopiston kurssien sisällöllinen vastaavuus ja hyväksymiskäytäntö tulee aina tarkistaa etukäteen opettajilta sekä koululla että musiikkiopistolla.

Muutokset opintoihin ja hakeminen hakuajan jälkeen

Mikäli soitintoiveesi muuttuu tai haluat hakea Vantaan musiikkiopistoon myöhemmin, ota yhteyttä musiikkiopistoon sähköpostitse osoitteella musiikkiopisto@vantaa.fi.

Kerro sähköpostissa

  • nimesi
  • koulu, jonka musiikkiluokalle olet pyrkinyt
  • 1. ja 2. soitintoiveesi

Musiikkiluokat Vantaalla

Vantaalla on musiikkiluokkia useissa kouluissa eri puolilla kaupunkia. Musiikkiluokkaopetus alkaa kolmannelta luokalta ja jatkuu koko perusopetuksen ajan, vaikka koulu voi välillä vaihtuakin. Musiikkiluokille otetaan oppilaita, jotka ovat kiinnostuneita musiikista ja joilla on edellytykset musiikin opiskeluun.

Vantaan musiikkiopisto

Lummetie 4

PL 4510

01030 Vantaa

Oppilashallintosihteeri:
040 843 7401, musiikkiopisto@vantaa.fi

facebook instagram youtube