Hae oppilaaksi

Vantaan musiikkiopiston uudet oppilaat aloittavat pääsääntöisesti aina syys- tai kevätlukukauden alussa. Oppilaaksi pääset ilmoittautumalla tai valintatestin kautta. Pyrimme sijoittamaan kaikki hakijat, jotta musiikkiharrastus pääsee tavalla tai toisella alkamaan. Jos paikkaa ei kuitenkaan pystytä lukuvuoden alkaessa lupaamaan, jäät jonoon, ja oppilaspaikasta ilmoitetaan sinulle heti sellaisen vapauduttua.

Musiikkileikkikoulu

Ilmoittaudu tästä.

Musiikkitaitovalmennus

Ilmoittaudu tästä Minit-kuoroon, rytmiikkaan ja musapajaan.

Soitinvalmennus

Lukuvuoden 2018-2019 paikat on täytetty.

Bändisoitinkaruselli

Ilmoittaudu tästä.

Musiikin perusopinnot: soitto tai laulu

Musiikin perusopetukseen sisältyvään soiton- tai laulunopetukseen pääsee valintakokeen kautta. Aloittavalta ei edellytetä aikaisempia musiikinopintoja. Keväisin järjestettäviin valintakokeisiin ilmoittaudutaan sähköisellä ajanvarauksella 1.4.-4.5.2019. Oppilasvalinnat tehdään juhannukseen mennessä, ja niistä tiedotetaan hakijoille kotiin lähetettävällä kirjeellä.

Avoin opetus

Ilmoittaudu tästä.

Musiikkiteatteri-ilmaisu

Musiikkiteatteri-ilmaisuun haetaan valintakokeella, lisätietoa alla.


Vaintatesti?

Soiton- ja laulunopetukseen, musiikkiteatteri-ilmaisuun sekä orkestereihin ja kuoroihin haluavat osallistuvat valintatestiin. Valintatestejä, koesoittoja ja -lauluja järjestetään, jotta voimme arvioida, mikä olisi kullekin hakijalle sopivin opetusmuoto tai -ryhmä. Samalla valintatestillä voi hakea eri soittimiin tai lauluun; ei tarvitse käydä soitinkohtaisesti erikseen useammassa testissä.

Valintatesti sisältää yleensä toistoon perustuvan musikaalisuustestin sekä musiikin hahmotuskyvyn ja motoriikan testausta. Valintatestissä laulat myös yhden laulun (esimerkiksi tutun lastenlaulun) tai jos olet soittanut aiemmin, voit myös soittaa jonkin pienen kappaleen. Muilta osin valintatestiin ei tarvitse valmistautua. ‍

Valintatestit lukuvuodelle 2019 - 2020

Valintatestit järjestämme keväisin toukokuussa. Testit järjestetään seuraavissa opetuspisteissämme; Tikkurilassa Lummetiellä, Simonkallion koululla ja Patotiellä Länsi-Vantaalla. Vuoden 2019 valintatesteihin imoittautuminen on 1.4.-3.5.2019. Linkin ilmoittautumiseen löydät silloin tästä.

Vantaan musiikkiopisto

Lummetie 4

PL 4510

01030 Vantaa

Oppilashallintosihteeri:
040 843 7401, musiikkiopisto@vantaa.fi

facebook instagram youtube