Tiedote oppilaille ja huoltajille 24.3.2020

Eepos -etäopetuksen linkki

Eepos lähettää linkin etätunnille VMO:lle ilmoitettuihin sähköpostiosoitteisiin. Jos haluat muuttaa tietoja, kirjaudu omilla Eepos –tunnuksillasi osoitteeseen www.vmo.eepos.fi ja päivitä sähköposti -tiedot. Näin oppitunnille osallistuva saa jatkossa etäopetuslinkit hänelle parhaiten sopiviin osoitteiseen.

Eepos –tunnukset ja salasanat

Kaikille on lähetetty tunnukset. Jos olet unohtanut salasanasi, käytä ensisijaisesti salasanan palautus –toimintoa. Jos et saa palautettua salasanaasi tai et muista käyttäjätunnustasi, lähetä viesti musiikkiopisto@vantaa.fi ,niin toimitamme sinulle uuden salasanan. HUOM! Kerro viestissä oppilaan nimi ja syntymäaika.

LV 2020-21 jatkamis- tai lopettamisilmoitukset

Lähetämme tämän viikon perjantaihin mennessä linkin VMO:lle ilmoitettuihin sähköpostiosoitteisiin, jonka kautta huoltajan tai täysi-ikäisen oppilaan tulee tehdä LV 2020-21 opintojen jatkamis- tai lopettamisilmoitus.

Muista tehdä ilmoitus määräaikana, jotta opinnot jatkuvat ensi lukuvuonna.

Eepos –sovellus nyt ladattavissa

Voit halutessasi ladata ilmaisen Eepos –sovelluksen Android ja iOS –sovelluskaupoista. Tässä Eepos –toimittajan infoa:

Eepos on saatavilla myös sovelluksena! Uudesta Eepos-sovelluksesta löydät tutut oppilaan työkalut sekä paljon uutta, joten Eepoksen käyttö on nyt entistä vaivattomampaa. Sovellukseen kirjautuminen toimii samoilla tunnuksilla kuin Eepoksen selainversio. Sovellus muistaa kirjautumisen, joten riittää että kirjautuu vain kerran.

Uusi Eepos-sovellus tuo reaaliaikaisesti kaiken oppilaan opintoihin liittyvän tiedon oppilaiden ja huoltajien taskuihin. Sovellus antaa helpon ja turvallisen pääsyn opintotietoihin, ilmoittaa saapuneista viesteistä ja päivityksistä (Ilmoitukset) ja näyttää oppilaan kalenterin, arvioinnit ja oppilaitoksen tiedotteet. Näin oppilas ja huoltaja voivat toimia paremmin ja helpommin yhteistyössä oppilaitoksen kanssa.

Myös Eepoksen sisäinen viestintä on kehittynyt entisestään. Eepoksen sisällä voi nyt lähettää turvallisesti viestejä ja kommentteja opettajalle sekä yhdelle tai useammalle oppilaalle. Viestejä voidaan lähettää suoraan ryhmän aikajanaan tai omiin inboxeihin. Ketterä Eepos-viestintä nopeuttaa opintokokonaisuuksien sisällä käytyä keskustelua ja helpottaa palautteenantoa opettajalta oppilaille.

Eepos-sovellus pähkinänkuoressa: - Oppilaan reaaliaikaisten henkilö- ja opintotietojen turvallinen taltiointi ja näyttö - Oppilaan kalenterit - Oppilaan opintosuoritteet ja arvioinnit - Viestintä opettajan, oppilaan ja ryhmien välillä

Lataa Eepos-sovellus ja tutustu tarkemmin!

Ystävällisin terveisin,

Monna Relander rehtori

  • Julkaistu: 24.03.2020

Vantaan musiikkiopisto

Lummetie 4

PL 4510

01300 Vantaa

Oppilashallintosihteeri:
040 843 7401, musiikkiopisto@vantaa.fi

facebook instagram youtube