Koronatiedote VMO:n oppilaille ja huoltajille 14.1.2022

Lasten ja nuorten taiteen perusopetus Vantaan musiikkiopistossa

Taiteen perusopetus jatkuu lähiopetuksessa vuonna 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten osalta. Maskisuositus on voimassa 3-luokkalaisten ja sitä vanhempien osalta. Maskisuositus koskee myös opettajia. Maskia ei tarvitse käyttää, jos maskin käytölle on terveydellisiä esteitä.

Aikuisten taiteen perusopetus

Taiteen perusopetus toteutetaan pääsääntöisesti etäopetuksena vuonna 2002 ja sitä ennen syntyneiden opiskelijoiden osalta. Välttämättömissä tilanteissa voidaan opetusta järjestää myös lähiopetuksena.*

*Välttämättömäksi lähiopetukseksi katsotaan esim. tutkintoon valmistautuvien oppilaiden opetus tai ryhmien (esim. orkesterit, teatteri- ja tanssiryhmät, kuorot jne.) harjoitustarpeet. Näin ollen yli vuonna 2002 ja sitä ennen syntyneiden taiteen perusopetus toteutetaan etäopetuksessa mikäli mahdollista, mutta sitä voi toteuttaa myös lähiopetuksena välttämättömästä syystä, esim. tutkintoon valmistautumisesta tai ryhmän harjoitustarpeesta johtuen.

Lasten ja nuorten avoin opetus

Avoin opetus jatkuu lähiopetuksessa vuonna 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten osalta. Maskisuositus on voimassa 3-luokkalaisten ja sitä vanhempien osalta. Maskisuositus koskee myös opettajia. Maskia ei tarvitse käyttää, jos maskin käytölle on terveydellisiä esteitä.

Aikuisten avoin opetus

Avoin opetus toteutetaan aina etäopetuksena vuonna 2002 ja sitä ennen syntyneiden opiskelijoiden osalta.

Muskarien perheryhmät

Muskarien perheryhmiä ei järjestetä lainkaan lähiopetuksessa. Ryhmille tuotetaan opetusvideoita siihen saakka, kunnes rajoitukset puretaan. Muskariopettajat ovat yhteydessä ryhmäläisiin.

Konsertit ja tapahtumaviikko

Kokoontumisrajoitusten vuoksi kaikki sisätiloissa tapahtuvat yleisötilaisuudet ovat kiellettyjä 31.1.2022 saakka. Myös tapahtumaviikko 22.-28.1. peruutetaan.

Vantaan musiikkiopisto, Monna Relander, rehtori

  • Julkaistu: 14.01.2022

Vantaan musiikkiopisto

Orvokkitie 15

PL 4510

01300 Vantaa

Opintosihteeri: Seija Elfving,
040 843 7401, musiikkiopisto@vantaa.fi

facebook instagram youtube