Koronatiedote 23.11.2020

Yleisötilaisuudet - konsertit, tapahtumat

Kaikkien tapahtumien osallistujamäärä rajataan 20 henkeen. Sisältää kaikki tilaisuuden läsnäolijat - esiintyjät, opettajat, huoltajat, jne. Jokainen opettaja tiedottaa omia oppilaitaan suunnitellun joulukonsertin toteutuksesta tai peruuttamisesta.

Muskariryhmien osalta kaikki syyslukukauden -20 joulujuhlat on peruutettu.

Ryhmäopetus

Osallistujamäärä on rajattu 20 henkeen sisältäen oppilaat sekä opettajat. Opettaja tiedottaa omia oppilaitaan mahdollisista muutoksista.

Muskariopetus jatkuu normaalisti. Vanhempia pyydetään ilmoittamaan etukäteen omalle opettajalle jos tunnille ei osallistuta. Jos perheryhmässä näyttäisi olevan paikalla yli kymmenen lasta, ohjataan ryhmäläisiä tilapäisesti tyhjempään ryhmään.

Yksilöopetus

Yksilöopetus jatkuu lähiopetuksena, kuten tähänkin saakka.

Kasvomaskit

Opetus:

Maskin käyttöä oppitunneilla suositellaan kaikille yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille oppilaille aina, kun se on mahdollista. Musiikkiopisto kustantaa maskit.

Yleisötilaisuudet:

Kaikilla tilaisuuksiin osallistuvilla tulee olla maskit. VMO kustantaa henkilökunnan ja oppilaiden maskit, huoltajat kustantavat omansa.

Konserttien taltiointi

Pyrimme taltioimaan mahdollisimman monta konserttia ja tapahtumaa. Oma opettaja toimittaa linkin katsottavissa olevaan taltiointiin. Linkit on tarkoitettu vain oman perheen käyttöön.

Jos oppilaan kuvauskielto on voimassa, tulisi huolehtia ettei hän osallistu taltioitaviin konsertteihin ja tapahtumiin.

  • Julkaistu: 23.11.2020

Vantaan musiikkiopisto

Orvokkitie 15

PL 4510

01300 Vantaa

Opintosihteeri: Seija Elfving,
040 843 7401, musiikkiopisto@vantaa.fi

facebook instagram youtube