Jatkoilmoittautumiset musiikkiopistoon ja oppiaineen nimen vaihtuminen

Jatkoilmoittautumiset lukuvuodelle 2021-2022


Jatkoilmoittautumiset lukuvuoden 2021-2022 opintoihin ovat alkaneet! Soiton- ja laulunopetuksen (musiikin perusopinnot) sekä avoimen opetuksen jatkoilmoittautumisaika on 15.-31.3. Jatkoilmoittautuminen varhaisiän musiikkikasvatuksen (muskari, musiikin avaimet, Minit-kuoro) opintoihin avautuu huomenna 17.3. ja päättyy 31.3.

Jatkoilmoittautumiset tehdään Eepos-portaalissa.
Valitettavasti Eepos-mobiilisovelluksella jatkoilmoittautumista ei voi tehdä.

Kirjautumiseen tarvitaan Eepos -tunnukset, jotka on toimitettu oppilaaksi oton yhteydessä kaikille huoltajille tai täysi-ikäisille oppilaille heidän ilmoittamaansa sähköpostiin. Jos tunnukset ovat hukassa – ota yhteys (muista mainita oppilaan nimi): musiikkiopisto@vantaa.fi

Uusi oppiaineen nimi

Musiikin perusteet oppiaineen nimi muuttuu uuden opetussuunnitelman myötä musiikin hahmotusaineiksi. Muha eli musiikin hahmotusaineet on kaikille perus- ja syventävien opintojen oppilaille kuuluva oppiaine yksilötuntien ja yhteismusisoinnin ohella. Tunneilla tutkitaan ja hahmotetaan soivan ja kirjoitetun musiikin rakenteita. Opinnot tukevat soitto- tai laulutaitosi kehittymistä sekä lisäävät ymmärrystäsi musiikista.

  • Julkaistu: 16.03.2021

Vantaan musiikkiopisto

Orvokkitie 15

PL 4510

01300 Vantaa

Opintosihteeri: Seija Elfving,
040 843 7401, musiikkiopisto@vantaa.fi

facebook instagram youtube