Isänpäiväkonsertti Laulu Isälle

Kulttuuritalo Martinus · Aika 8.11.2020 klo 16:00 - 17:00

Perinteinen isänpäiväkonsertti Laulu Isälle marssittaa kulttuuritalo Martinuksen lavalle kaksi hienoa soitinkokoonpanoa solisteineen.

Konsertin avaa A-puhallinorkesteri Vamos Teemu Salmen johdolla, esittäen elokuvamusiikkia ja modernia suomalaista puhallinorkesterimusiikkia.

Yli 50-henkistä viihdeorkesteria johtaa lehtori ja musiikkineuvos Teppo Salakka. Ohjelmassa on neljä alun perin Vantaan viihdeorkesterille sävellettyä Markku Johansson sävellys- ja sovituskisan (2018) kilpailuteosta, jotka tarjoavat kaikkea seesteisestä tunnelmoinnista kimurantteihin sävelhurjasteluihin. Kompin ja jousien säestämänä kitaraa itkettää vasta 15-vuotias sähkökitaristi Elis Krzywacki, joka esittää Gary Mooren kappaleen The Loner. Konsertti päättyy letkeisiin lattaritunnelmiin Viljami Heikkisen ja Jesse Vilhomaan saksofonisoolojen tähdittäminä.

Väliajattoman konsertin kesto on noin tunnin. Konserttiin on vapaa pääsy ja sali täytetään saapumisjärjestyksessä. Konsertti livestriimataan monikameratuotantona Vantaa-kanavan (vantaakanava.fi) kautta. Konsertti on jälkikatseltavissa Vantaa-kanavalta kahden viikon ajan konsertin jälkeen.


Vantaan musiikkiopisto

Lummetie 4

PL 4510

01300 Vantaa

Oppilashallintosihteeri:
040 843 7401, musiikkiopisto@vantaa.fi

facebook instagram youtube