Yritykset ja yhdistykset koolle Vernissaan syyskuussa

Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä vietetään jälleen syyskuussa. Vantaan kulttuuriympäristölinjaukset -hanke juhlistaa päiviä tuomalla yhteen yritykset ja yhdistykset merkittävinä kulttuuriympäristötoimijoina. Kutsumme kaikki aiheesta kiinnostuneet Yritykset ja ympäristöt -seminaariin Kulttuuritehdas Vernissaan, 4.9.2019. Seminaarissa kuullaan kokeneiden yrittäjien puheenvuoroja kulttuuriympäristöistä yrittämisen tiloina, tarinoista bisneksen rakennusaineena sekä historiasta brändinä.

Puheenvuorojen päätteeksi kokoonnutaan tunnin mittaisiin työpajoihin, joissa vaihdetaan ideoita, inspiroidutaan tarinallistamisesta ja suunnitellaan omia kehitysprojekteja. Seminaari alkaa kello 15 ja päättyy noin kello 20.

Avoin Call for papers, 1.6.2019 saakka

Jos haluat esitelmöidä seminaarissa teemaan liittyen sinulle tärkeistä näkökulmista, kirjoita lyhyt, maksimissaan 3000 merkin vapaamuotoinen tiivistelmä aiheesta. Lähetä se kesäkuun ensimmäiseen päivään mennessä alla olevaan osoitteeseen.

Tarkempi ohjelma ilmoitetaan kesäkuussa. Tapahtuma on osallistujille ilmainen. Yritykset ja ympäristöt -seminaarin löydät myös Facebookista sekä Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumakalenterista.

Kysymykset ja lisätietoja:

M a i j u H a u t a m ä k i

Projektikoordinaattori

Kulttuuriympäristölinjaukset

Vantaan kaupunginmuseo

Hertaksentie 1

01300 Vantaa

+35850 302 6720

maiju.hautamaki@vantaa.fi

www.vantaankylli.fi

  • Julkaistu: 12.04.2019

Vantaan kulttuuriympäristölinjaukset

050 302 6720

Projektikoordinaattori

Maiju Hautamäki

Vantaan kaupunginmuseo

Hertaksentie 1

01300 Vantaa

facebook twitter instagram