Museo on suljettu 30.11.2020–31.1.2021

Noudatamme pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän päätöstä, jonka mukaan kaikki julkiset palvelutilat on suljettu määräajaksi. Päätös koskee myös näyttelytilojamme Tikkurilan vanhalla asemalla. Toimenpiteen tarkoituksena on estää koronapandemian leviämistä.

Museon verkkonäyttelyitä, mobiilipelejä ja opastuksia löydät koottuna Museo kotonasi -sivulta.

Pieni museopuoti palvelee tällä hetkellä vain tilauksesta. Tilauksen voit tehdä sähköpostilla kaupunginmuseo@vantaa.fi tai soittamalla numeroon 040 708 4551. Tilaamasi tuotteet voit noutaa museolta (Tikkurilan vanha asema, Hertaksentie 1) arkisin klo 9–17, mutta noutoaika on sovittava etukäteen. Noudon yhteydessä voit maksaa tilauksen pankkikortilla. Postitse toimitettaviin tilauksiin lisätään postikulut.

Uutinen

Museo kotonasi

Voit tutustua Vantaan historiaan ja kulttuuriympäristöön myös virtuaalisesti. Tälle sivulle olemme koonneet muun muassa mobiilipelejä, video-opastuksia ja verkkonäyttelyitä, joihin voit tutustua tietokoneen tai älylaitteen avulla.

Lue Lisää

Tapahtuma

Ajatuksia Vantaasta -luentosarja (virtuaalinen)

Luentosarja pureutuu vantaalaisuuteen ja vantaalaisille tärkeisiin paikkoihin. Sarjassa kuullaan Vantaan kaupunginmuseon henkilökunnan ajatuksia Vantaasta omilta tutkimusaloiltaan tarkasteltuina. Luentosarjan toisessa osassa kuullaan...

Lue Lisää

Uutinen

Vantaa-aiheisia valokuvia löytyy Finna-palvelusta

Vantaan kaupunginmuseon korkearesoluutioisia valokuvia saa ladata vapaasti Finna-hakupalvelusta.

Lue Lisää

Linkki

Vantaalainen kulttuuriympäristötyö esimerkkinä eurooppalaisille

Vantaan kulttuuriympäristölinjaukset -hanke on valittu eurooppalaiseen katalogiin, jossa esitellään hyviä kulttuuriperintötyön toimintamalleja.

Lue Lisää

RSS facebook twitter instagram youtube