Museo on suljettu 31.3.2021 saakka

Noudatamme pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän päätöstä, jonka mukaan kaikki julkiset palvelutilat on suljettu määräajaksi. Päätös koskee myös näyttelytilojamme Tikkurilan vanhalla asemalla. Toimenpiteen tarkoituksena on estää koronapandemian leviämistä.

Museon verkkonäyttelyitä, mobiilipelejä ja opastuksia löydät koottuna Museo kotonasi -sivulta.

Pieni museopuoti palvelee tällä hetkellä vain tilauksesta. Tilauksen voit tehdä sähköpostilla kaupunginmuseo@vantaa.fi tai soittamalla numeroon 040 708 4551. Tilauksen yhteydessä voit sopia noutoajan museolta (Tikkurilan vanha asema, Hertaksentie 1) aikaisintaan tilausta seuraavaksi arkipäiväksi. Noudon yhteydessä voit maksaa tilauksen pankkikortilla. Postitse toimitettaviin tilauksiin lisätään postikulut.

Uutinen

Museo kotonasi

Voit tutustua Vantaan historiaan ja kulttuuriympäristöön myös virtuaalisesti. Tälle sivulle olemme koonneet muun muassa mobiilipelejä, video-opastuksia ja verkkonäyttelyitä, joihin voit tutustua tietokoneen tai älylaitteen avulla.

Lue Lisää

Uutinen

Valokuvaa Vantaa! - Ryhdy vapaaehtoiseksi kaupunkikuvaajaksi

Etsimme vapaaehtoisia harrastajavalokuvaajia tallentamaan nyky-Vantaata ja muuttuvaa kaupunkiamme yhdessä kokoelmatiimin kanssa.

Lue Lisää

Tapahtuma

Ajatuksia Vantaasta -virtuaaliluentosarja

Luentosarja pureutuu vantaalaisuuteen ja vantaalaisille tärkeisiin paikkoihin. Sarjassa kuullaan Vantaan kaupunginmuseon henkilökunnan ajatuksia Vantaasta omilta tutkimusaloiltaan tarkasteltuina. Liity virtuaaliluennolle joko...

Lue Lisää

Uutinen

Vantaa-aiheisia valokuvia löytyy Finna-palvelusta

Vantaan kaupunginmuseon korkearesoluutioisia valokuvia saa ladata vapaasti Finna-hakupalvelusta.

Lue Lisää

RSS facebook twitter instagram youtube