Varaa opastus

[kuva: Antti Yrjönen / Vantaan kaupunginmuseo]

Kaupunginmuseoon voi varata opastetun näyttelykierroksen museolehtori Marjo Eerikäiseltä (marjo.eerikainen@vantaa.fi). Vaikka ryhmänne ei tarvitsisi opastusta, kuulemme mielellämme etukäteen vierailustanne. Näin voimme varmistaa, ettei näyttelytiloihin synny tungosta ja saatte ryhmällenne parhaan mahdollisen museokokemuksen.

Haluatko mieluummin tutustua näyttelyyn etäyhteyden avulla? Voit varata ryhmällesi Teams-sovelluksella toteutetun etäopastuksen. Lisätietoja antaa museolehtori Marjo Eerikäinen (marjo.eerikainen@vantaa.fi). Etäopastuksen hinnat ovat samat kuin normaalissa näyttelyopastuksessa.

Kouluille ja päiväkodeille on tarjolla myös teemaopastuksia.

Opastuksen hinta:

  • vantaalaisille opintoryhmille ilmainen
  • muut 50 € / ryhmä (ma–pe klo 9–17)
  • muina aikoina 70 € / ryhmä


Ryhmäkoko:

  • max. noin 20 henkilöä
  • suuremmat ryhmät opastetaan useammassa erässä


Opastuksen kesto:

  • n. 1 tunti
  • voimme mitoittaa opastuksen keston myös aikataulunne mukaan (kysy lisätietoja museolehtorilta)

Varauksen yhteydessä kannattaa esittää erikoistoiveita opastuksen suhteen – räätälöimme tarvittaessa opastuksen sisällön ryhmän tarpeiden mukaan.

Näyttelyyn järjestetään myös ilmainen yleisöopastus joka lauantai klo 13 ja aina pääsääntöisesti kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 17, mikäli ne voidaan toteuttaa koronaohjeistusten mukaisesti. Ilmoitamme ajankohtaisesta tilanteesta somekanavillamme sekä nettisivujemme etusivulla.

Kaipaatko kaveria museovierailulle? Pyydä mukaan Kulttuuriluotsi! Luotsit ovat koulutettuja, vapaaehtoisia vantaalaiseen kulttuuritarjontaan perehtyneitä vertaisohjaajia, joiden palvelu on ilmainen. Lisätiedot ja tilaukset Kulttuuriluotsien nettisivulta.

RSS facebook twitter instagram youtube