Varaa opastus

[kuva: Antti Yrjönen / Vantaan kaupunginmuseo]

Vantaan kaupunginmuseo avaa uudistuneet tilansa remontin jälkeen 7.11.2020. Kaupunki ilman identiteettiä? Näyttely vantaalaisista kulttuuriympäristöistä pohtii, miten ympäristö vaikuttaa meihin ja me ympäristöömme.

Ympäristö on merkittävä osa identiteettiämme ja kokemustamme myrtsiläisyydestä, korsolaisuudesta tai vantaalaisuudesta ylipäätään. Näyttely esittelee tunnettuja ja tuntemattomampia vantaalaisia arkkitehtuurikohteita, nähtävyyksiä ja maisemia kivikaudesta katutaiteeseen. Niistä muodostuu rikas ja rakas Vantaa.

Kaupunginmuseoon voi varata opastetun näyttelykierroksen museolehtori Marjo Eerikäiseltä (marjo.eerikainen@vantaa.fi). Vaikka ryhmänne ei tarvitsisi opastusta, kuulemme mielellämme etukäteen vierailustanne. Näin voimme varmistaa, ettei näyttelytiloihin synny tungosta ja saatte ryhmällenne parhaan mahdollisen museokokemuksen.

Kouluille ja päiväkodeille on tarjolla myös teemaopastuksia.

Opastuksen hinta:

  • vantaalaisille opintoryhmille ilmainen
  • muut 50 € / ryhmä (ma–pe klo 9–17)
  • muina aikoina 70 € / ryhmä


Ryhmäkoko:

  • max. noin 20 henkilöä
  • suuremmat ryhmät opastetaan useammassa erässä


Opastuksen kesto:

  • n. 1 tunti
  • voimme mitoittaa opastuksen keston myös aikataulunne mukaan (kysy lisätietoja museolehtorilta)

Varauksen yhteydessä kannattaa esittää erikoistoiveita opastuksen suhteen – räätälöimme tarvittaessa opastuksen sisällön ryhmän tarpeiden mukaan.

Näyttelyyn järjestetään myös ilmainen yleisöopastus joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 17, mikäli se voidaan toteuttaa koronaohjeistusten mukaisesti. Ilmoitamme ajankohtaisesta tilanteesta somekanavillamme sekä nettisivujemme etusivulla.

Kaipaatko kaveria museovierailulle? Pyydä mukaan Kulttuuriluotsi! Luotsit ovat koulutettuja, vapaaehtoisia vantaalaiseen kulttuuritarjontaan perehtyneitä vertaisohjaajia, joiden palvelu on ilmainen. Lisätiedot ja tilaukset Kulttuuriluotsien nettisivulta.

RSS facebook twitter instagram youtube