Pieni museopuoti

Pieni museopuoti palvelee 30.4.2021 saakka vain tilauksesta. Tilauksen voit tehdä sähköpostilla kaupunginmuseo@vantaa.fi tai soittamalla numeroon 040 708 4551. Tilauksen yhteydessä voit sopia noutoajan museolta (Tikkurilan vanha asema, Hertaksentie 1) aikaisintaan tilausta seuraavaksi arkipäiväksi. Noudon yhteydessä voit maksaa tilauksen pankkikortilla. Postitse toimitettaviin tilauksiin lisätään postikulut.

Katso ajankohtaisten tuotteittemme esittelyjä alla olevista nostolaatikoista.

Museokortilla saat 10 % alennuksen muista Pienen museopuodin tuotteista.

Voit tilata Pienen museopuodin tuotteita myös postitse kotiin. Postitse toimitettavien tuotteiden hintaan lisätään postituskulut. Tilauksen voi tehdä sähköpostitse kaupunginmuseo@vantaa.fi tai puhelimitse puh. 040 708 4551.‍

Linkki

Museokortilla joulukuussa 25 % alennus kirjoista

Museokorttilaiset saavat joulukuussa Pienestä museopuodista 25 % alennuksen kaikista kirjoista. (Muista tuotteista Museokortilla - 10 %.)

Lue Lisää

Uutinen

Uusi lastenkirja kertoo joulusta ja jouluperinteistä Vantaalla

Kirkonkylän joulu – Jul i Kyrkoby on kertomus vantaalaisen lapsiperheen joulunajasta. Joulun odotus voi tuntua pitkältä varsinkin, kun jouluun liittyy erityisiä salaisuuksia. Onneksi pitkää odotusta voi helpottaa valmistelemalla joulua leipoen,...

Lue Lisää

Uutinen

Vantaa- ja Helsinga-teetä myydään nyt myös Pienessä museopuodissa

Teet on suunniteltu yhteistyössä Vantaa-Seuran, Vantaan kaupunginmuseon ja Visit Vantaan kanssa. Teen myyntituotolla rahoitetaan kotiseututyötä Vantaalla.

Lue Lisää

Uutinen

Pienen museopuodin kirjahinnasto

Vantaan kaupunginmuseon Pienen museopuodin kirjahinnasto

Lue Lisää

Uutinen

Håkansbölen kartanossa -julkaisu Vuoden kotiseututeos -finaaliin

Julkaisumme Håkansbölen kartanossa on valittu Suomen kotiseutuliiton järjestämän kilpailun finaaliin. Voittaja ratkeaa 3.10.

Lue Lisää

Uutinen

Kotikulmilla – Kuvia Vantaasta ennen ja nyt -julkaisu sai kunniakirjan

Suomen kirjataiteen komitea on valinnut Kotikulmilla – Kuvia Vantaasta ennen ja nyt Kauneimmat kirjat 2018 -kokoelmaan ja sille myönnettiin Kirjataiteen kaunis kirja -kunniakirja. Kauneimmat kirjat 2018 -kokoelmaan valittiin yhteensä 25 kirjaa....

Lue Lisää

Linkki

Helsingin pitäjä - Vantaa -vuosijulkaisu

Vantaa-Seuran kustantama ja toimittama Helsingin pitäjä – Vantaa tallentaa tutkimuksillaan ja kirjoituksillaan kotiseutumme tapahtumia ja perinteitä menneiltä ajoilta aina nykypäivään asti. Tässä tiedostossa on lueteltu sarjassa ilmestyneet artikkelit.

Lue Lisää

RSS facebook twitter instagram youtube