Pieni museopuoti

Kurkista näyttelyvierailusi yhteydessä myös Pienen museopuotimme valikoimaa! Puoti palvelee museon aulassa näyttelyn aukioloaikojen mukaisesti.

Puodista löydät muistoja ja ajanvietettä itselle tai lahjaksi. Perusvalikoimastamme löydät museon omiin kokoelmiin ja näyttelyihin liittyviä tuotteita, Vantaa-aiheista kirjallisuutta ja postikortteja. Valikoima täydentyy näyttelykohtaisilla tuotteilla näyttelyidemme vaihtuessa.‍

Museokortilla saat 10 % alennuksen Pienen museopuodin tuotteista.

Voit tilata Pienen museopuodin tuotteita myös postitse kotiin. Postitse toimitettavien tuotteiden hintaan lisätään postituskulut. Tilauksen voi tehdä sähköpostitse kaupunginmuseo@vantaa.fi tai puhelimitse puh. 050 318 1467.‍

Linkki

Museokortilla 10 % alennus Pienen museopuodin tuotteista

Museokorttilaiset saavat Pienestä museopuodista 10 % alennuksen ostoksista. Lue lisää Museokortista!

Lue Lisää

muistaakseni-blogi

Kotikulmilla - kuvia Vantaasta ennen ja nyt -kirjan esittely

Teos au­kai­see ny­ky­kau­pun­ki­lai­sen sil­mät nä­ke­mään ko­ti­kul­man­sa uu­del­la ta­val­la. Kir­jas­sa ha­vain­nol­lis­te­taan ajan ker­rok­sia vii­meis­ten vuo­si­kym­me­nien ai­ka­na ku­va­pa­rien avul­la.

Lue Lisää

Linkki

Helsingin pitäjä - Vantaa -vuosijulkaisu

Vantaa-Seuran kustantama ja toimittama Helsingin pitäjä – Vantaa tallentaa tutkimuksillaan ja kirjoituksillaan kotiseutumme tapahtumia ja perinteitä menneiltä ajoilta aina nykypäivään asti. Tässä tiedostossa on lueteltu sarjassa ilmestyneet artikkelit.

Lue Lisää

RSS facebook twitter instagram youtube