Pieni museopuoti

Tervetuloa Pieneen museopuotiin! Tuotevalikoimastamme löytyy laadukkaita ja kiinnostavia Vantaa-tuotteita niin kotiin kuin lahjaksi. Meiltä löydät parhaat tieto-, kuva- ja karttakirjat, tyylikkäät muistiinpanovälineet, huikeat makuelämykset sekä käytännölliset ja kauniit tuotteet vapaa-aikaan, sisustukseen sekä somistukseen. Puodistamme teet hankintoja myös perheen pienimmille, jotka pääsevät kirjojen ja lelujen avulla hauskalle tutustumismatkalle Vantaan historiaan. Lisäksi Pienessä museopuodissa on vaihtuva valikoima sesonkituotteita.

Kaikilla tuotteillamme on Vantaaseen liittyvä tarina. Arvoihimme kuuluu, että tuotteemme ovat mahdollisimman paikallisia ja että niiden vastuullisuus on selvitetty. Palvelemme asiakkaita näyttelyn aukioloaikojen mukaisesti ti - pe kello 11 - 18 ja la - su kello 11 - 16.

Voit tehdä ostoksia myös kaupunginmuseon verkkokaupasta. Museon verkkokaupassa voi maksaa pankkisiirrolla tai luottokortilla. Tilaukset toimitetaan postitse tai ne voi noutaa kaupunginmuseosta Tikkurilan vanhalta asemalta.

LINKKI VERKKOKAUPPAAN

Kaupunginmuseon verkkokauppa avattu

Verkkokaupastamme teet ostoksesi, kun se sinulle parhaiten sopii! Verkkokaupasta löydät laadukkaat ja kiinnostavat Vantaa-tuotteet kotiin tai lahjaksi.

Lue Lisää

Uutinen

Uusi lastenkirja kertoo joulusta ja jouluperinteistä Vantaalla

Kirkonkylän joulu – Jul i Kyrkoby on kertomus vantaalaisen lapsiperheen joulunajasta. Joulun odotus voi tuntua pitkältä varsinkin, kun jouluun liittyy erityisiä salaisuuksia. Onneksi pitkää odotusta voi helpottaa valmistelemalla joulua leipoen,...

Lue Lisää

Uutinen

Vantaa- ja Helsinga-teetä myydään nyt myös Pienessä museopuodissa

Teet on suunniteltu yhteistyössä Vantaa-Seuran, Vantaan kaupunginmuseon ja Visit Vantaan kanssa. Teen myyntituotolla rahoitetaan kotiseututyötä Vantaalla.

Lue Lisää

Linkki

Museokortilla 10 % alennus

Museokorttilaiset saavat Pienestä museopuodista 10 % alennuksen.

Lue Lisää

Uutinen

Håkansbölen kartanossa -julkaisu Vuoden kotiseututeos -finaaliin

Julkaisumme Håkansbölen kartanossa on valittu Suomen kotiseutuliiton järjestämän kilpailun finaaliin. Voittaja ratkeaa 3.10.

Lue Lisää

Uutinen

Kotikulmilla – Kuvia Vantaasta ennen ja nyt -julkaisu sai kunniakirjan

Suomen kirjataiteen komitea on valinnut Kotikulmilla – Kuvia Vantaasta ennen ja nyt Kauneimmat kirjat 2018 -kokoelmaan ja sille myönnettiin Kirjataiteen kaunis kirja -kunniakirja. Kauneimmat kirjat 2018 -kokoelmaan valittiin yhteensä 25 kirjaa....

Lue Lisää

RSS facebook twitter instagram youtube