Näyttelyt

Kaupunki ilman identiteettiä?

Näyttely vantaalaisista kulttuuriympäristöistä

7.11.2020 - 31.12.2021‍

Kulttuuriympäristö on kaikkea, mikä ympärillämme on ihmisten tekemää tai muokkaamaa. Kaupunki ilman identiteettiä? -näyttelyssä kuoritaan esiin vantaalaisten kulttuuriympäristöjen eri-ikäisiä kerroksia. Ympäristö ei ole teatterin lavaste vaan kiinteä osa ihmisten elämää ja identiteettiä. Kun alueella on viihtyisää asua, sen tuntee kodikseen.

Vantaan kaupunginmuseon näyttelytilat sijaitsevat Tikkurilan vanhalla rautatieasemalla. Asema on ollut seudun tärkeä maamerkki vuodesta 1862 saakka. Museo on esimerkki merkittävästä rakennuksesta, jonka ulkomuoto on säilytetty alkuperäisenä, vaikka käyttötarkoitus on muuttunut.

Keskustele Vantaasta: https://www.vantaasta.fi/

Näyttely on auki ti - pe klo 11 - 18 ja la - su klo 11 - 16.

Näyttelyyn on vapaa pääsy!

Katso myös Vantaan kaupunginmuseon Mobiilioppaat ja verkkonäyttelyt .

V‍antaan kaupunginmuseon näyttelyhistoria

Koronatilanne

Noudatamme voimassa olevia kävijämäärärajoituksia, suosittelemme maskin käyttöä sekä turvavälien pitämistä. Henkilökuntamme muistuttaa tarvittaessa turvallisuusohjeiden noudattamisesta.

Tiloissamme on tarjolla käsidesiä sekä käsienpesumahdollisuus. Museopuodissa on myynnissä yksittäispakattuja kirurgisia kasvomaskeja.

Toivomme kaikkien yli 10 henkilön ryhmien ilmoittavan tulostaan etukäteen (040 708 4551 tai kaupunginmuseo@vantaa.fi).

Linkki

Kaupunki ilman identiteettiä? -näyttely avautuu 7.11.

Mikä on Vantaan identiteetti? Vastausta etsitään kaupunginmuseon uudessa Kaupunki ilman identiteettiä? -näyttelyssä, joka avautuu lauantaina 7. 11. Näkökulmana on kulttuuriympäristö eli kaikki, mikä ympärillämme on ihmisten tekemää tai muokkaamaa.

Lue Lisää

Uutinen

Menestyksen tekijät 2022 - Kerro meille urheilusta

Haluatko nähdä maailman upeimman museonäyttelyn lapsi- ja nuorisourheilusta Vantaalla? Auta meitä tekemään sellainen!

Lue Lisää

Uutinen

Kaksi popup-valokuvanäyttelyä avataan elokuun lopulla

Kadonneet kaunottaret ja This is Vantaa -näyttelyt avataan elokuussa. Kulttuuriympäristöteema jatkuu marraskuussa, kun uusi päänäyttelymme Kaupunki ilman identiteettiä? avautuu.

Lue Lisää

RSS facebook twitter instagram youtube