Musiikki

Ilona Tuovinen

Opetan opistolla mm. yksinlaulukursseja, kuoroja ja vedän erilaisia yhteislaulutapahtumia. Suunnittelijaopettajan tehtävässä vastaan musiikin ja teatterin kurssitarjonnasta ja tapahtumista ja opiston yhteiskonserteista.

Lue lisää »


Carolina Backman

Olen Carolina Backman ja opetan Arbiksen puolella laulua. Tyylilajeina ovat niin klassinen kuin popjazz. Opetan sekä viikonloppukursseilla, kesäkursseilla että myös koko vuoden kestävillä yksinlaulukursseilla.

Lue lisää »


Maria Bonsdorff

‍Opetan erilaisia pop/jazzlaulun kursseja. Olen valmistunut musiikkipedagogiksi ammattikorkeakoulusta tammikuussa 2015. Pääinstrumenttini on pop/jazzlaulu ja sivuinstrumenttini pop/jazzpiano. Haluan kehittää itseäni jatkuvasti laulajana ja muusikkona ja käynkin erilaisilla kursseilla.

Lue lisää »


Susanna Eronen

Opetan erilaisia laulukursseja (mm. Ääni soimaan ja Toivelaulujen taikaa). Olen valmistunut popjazz-laulunopettajaksi Stadiasta (nykyinen Metropolia) vuonna 2007. Opetuksen ohessa toimin freelance-laulajana ja esiinnyn säännöllisesti erilaisten kokoonpanojen kanssa.

Lue lisää »


‍Jari Komulainen

Olen Sibelius-Akatemian kansanmusiikkiosastolta vuonna 2001 valmistunut musiikin maisteri. Soittimiani ovat erikokoiset harmonikat ja huuliharput. Opetuksen lisäksi työni muodostuu keikkailusta kansanmusiikin sekä iskelmä- ja viihdemusiikin saralla.

Lue lisää »


‍Päivi Mänttäri

Olen Päivi Mänttäri, musiikin maisteri ja pianonsoitonopettaja. Aikuisopistolla olen opettanut pianoryhmää aloittelijoille ja jo vähän soittaneille.

Lue lisää »


Antti Nurminen

Minulla on sekä kitara- että bändikursseja Vantaan aikuisopistossa. Olen valmistunut yhtye/orkesterimuusikoksi Pop & Jazz Konservatoriosta ja pop & jazz -musiikkipedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta.

Lue lisää »


Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

facebook instagram youtube