Tiina Miinalainen


‍Opetan Podcastien perusteita; Miten aloitta oma podcast? sekä Tärinäterapiaa stressinpurkuun -kurssia.

Äänikerronnan maailman löysin vuonna 2015 ollessani koulussa Laajasalonopistossa.

Yle järjesti Shortdox -kilpailun johon osallistuin. Menin ja voitin koko kilpailun. Lyhyt äänidokumenttini Pikku Prinsessani oli ensimmäinen kosketukseni äänikerrontaan.

Audio on mielestäni paras ilmaisu tapa, heti normaalin fyysisen kanssakäymisen jälkeen. Se antaa kuuntelijalle mahdollisuuden kuulla enemmänkin kuin vain sanat jotka sanotaan. Kuuntelija voi aistia puhujan tunteita ja tapaa ilmaista itseään sekä olla mukana hetkessä.

Olen tehnyt Ylelle kaksi radiodokumentia ja podcast -sarjan sekä tuottanut kolme mielenterveyteen liittyvää podcastiä. Toimin HEDARI Podcastin toisena juontajana ja olemme julkaisseet yli 100 hyvinkin henkilökohtaista podcast -jaksoa vuodesta 2016 alkaen, eikä loppua näy.

Tärinäterapia ohjaaminen on ollut toinen erittäin antoisa tapa olla kosketuksessa maailmaan, omaan kehoon ja ihmisyyden ymmärtämiseen. Jokaisella meistä on traumamme, stressimme ja arjen ristimme kannettavana. Siihen tärinäterapia on antanut minulle paljon työkaluja henkilökohtaiseen elämänhallintaan ja arkeen. Harjoittelen aina hämmästellen, miten keho tietää, mitä se tarvitsee kun siihen vain luottaa. Minua se on rehellisesti auttanut mm. nukkumaan paremmin, vähentänyt stressiä ja ymmärtämään esimerkiksi itseäni sekä kehoani paremmin. Henkilökohtaisesti isoimmat mielenkiinnon kohteeni ovat; mielenterveys ja itsensä kehittäminen, taide, ääni, luonto, hortoilu, valokuvaus, marvel- ja dc-elokuvat, elokuvat yleensä, ideointi, äänidokumentit, tunteet, tiede, liikunta, ruoka, eläimet, tatuoinnit, matkustaminen ja mitä näitä nyt on.

Tutustu Tiinan kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

facebook instagram youtube