Tero Levo


Opetan Vantaan aikuisopistolla tietokoneen peruskäyttöä ja eri ohjelmien hallitsemista. Tänä päivänä tietokoneen käyttö on tärkeää arkielämässä: Työnhaku, pankkipalvelut, uutisten lukeminen, ihmisten välinen yhteydenpito ja monet muut asiat tapahtuvat yhä enemmän sähköisesti. Tämä tuo haasteita erityisesti niille ihmisille, jotka eivät hallitse koneiden käyttöä riittävästi – tai lainkaan. Opetukseni pyrkii auttamaan tässä asiassa.

Olen koulutukseltani taiteen maisteri (2016) ja kuvataiteilija (2012) eli pystyn toimimaan mm. kuvataideopettajan ammatissa tai muissa asiantuntijatehtävissä. Työskentelenkin useissa eri paikoissa, ja yhdistelen erilaista osaamistani. Ajattelen, että kaikkea jota itse hallitsen riittävästi, pystyn myös opettamaan muille. Tietokoneet, eri ohjelmat ja erityisesti kuvankäsittely ovat tällaisia asioita muun visuaalisen alan lisäksi.

Opettajapersoonana pyrin olemaan helpostilähestyttävä, perusteellinen, asiantunteva ja kannustava. Mielestäni ihminen pystyy hiljalleen oppimaan monia asioita, kun vaan malttaa harjoitella, esittää kysymyksiä sekä sallia itselleen myös mahdollisuuden tehdä virheitä. Pyrin erityisesti siihen, että opetustahtini on sopiva, jotta kaikki saavat omaksuttua itselleen tietoa. Siksi olenkin saanut positiivista palautetta opetustyylistäni.

Vapaa-ajalla harrastan aktiivisesti paritanssia ja toisinaan toteutan myös öljyvärimaalauksia tai editoin tietokoneella liikkuvaa videokuvaa. Minusta voit katsoa lisää osoitteessa https://terolevo.wordpress.com, josta löytyy mm. aikaisempia teoksiani, valokuvia sekä mm. paritanssin kautta toteutettu maalaus ja videoteos.‍

Tutustu Teron kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube