Juho Nikkilä


‍Olen eri ilmaisutavoista kiinnostunut opettaja ja kuvataiteilija. Koulutukseltani olen kuvataiteen maisteri, takana ovat opinnot Kuvataideakatemiassa ja Aalto-yliopistossa. Ennen Vantaan aikuisopistolle tuloa olen työskennellyt ammattivalokuvaajana ja taideprojektieni parissa.

Opetuksessani kuljen sisältö edellä. Välineet - tietokoneet, älypuhelimet, kuulakärkikynät, siveltimet - ovat työkaluja, jotka auttavat meitä viestinnässä ja ilmaisussa, oli sitten kyse henkilöesittelyn laatimisesta tai vaikkapa tunteita ilmentävästä öljyvärimaalauksesta.

Visuaalisessa viestinnässä ja kuvataiteessa ei ole yhtä ainoaa oikeaa ratkaisua tietyn asian välittämiseksi. Yhdestä näkökulmasta annetun hyvän ja huonon, oikean ja väärän sijaan painotan ajattelutapaa, jossa otetaan huomioon eri näkökulmat ja kunkin yksilön henkilökohtaiset tavoitteet kannustavassa ilmapiirissä.

Omassa taiteellisessa työskentelyssäni olen mm. valokuvannut ja manipuloinut kuvia digitaalisesti, maalannut digitaalisesti, öljyllä, akryylillä ja vesiväreillä sekä piirtänyt ja valmistanut kolmiulotteisia teoksia. Kiinnostuksen kohteeni ja työskentelytapani näkyvät luonnollisesti myös kurssieni aiheissa.

Kuvataide on antoisa ja rajaton tutkimusmatka, joka mahdollistaa sanojen yli ulottuvan viestintätavan, ja jonka hyödyt ulottuvat talouden kielen ulkopuolelle. Haluan innostaa jokaista luovaan toimintaan ja auttaa löytämään inspiroivaa sisältöä hyvän elämän osaksi.‍

Tutustu Juhon kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

facebook instagram youtube