Media, valokuvaus ja tietotekniikka

J‍uho Nikkilä

‍Olen eri ilmaisutavoista kiinnostunut opettaja ja kuvataiteilija. Koulutukseltani olen kuvataiteen maisteri, takana ovat opinnot Kuvataideakatemiassa ja Aalto-yliopistossa. Opetuksessani kuljen sisältö edellä. Välineet - tietokoneet, älypuhelimet, kuulakärkikynät, siveltimet - ovat työkaluja, jotka auttavat meitä viestinnässä ja ilmaisussa.

Lue lisää »


Jussi Kiova

Ohjelmointityötä olen harjoittanut useammalla kielellä jo vuodesta 2006 asti ja nyt olen muutaman vuoden opettanut ohjelmointia Pythonilla. Olen siis enemmän substanssiosaaja kuin uraopettaja, joten käytännönläheisyys korostuu kursseillani.

Lue lisää »


Tero Levo

Opetan Vantaan aikuisopistolla tietokoneen peruskäyttöä ja eri ohjelmien hallitsemista. Tänä päivänä tietokoneen käyttö on tärkeää arkielämässä: Työnhaku, pankkipalvelut, uutisten lukeminen, ihmisten välinen yhteydenpito ja monet muut asiat tapahtuvat yhä enemmän sähköisesti.

Lue lisää »


KUVA: Ilkka Salmi
Jorma Peiponen

Olen Jyväskylän maalaiskunnan Jyskässä syntynyt luonnonvalokuvaaja.Vantaan aikuisopistossa aloitin valokuvauksen opettajana vuonna 2002. Kursseilla on ohjenuorana osanottajien valokuvaustaitojen kehittäminen. Kurssilaisten kuvista etsitään vahvuuksia ja kehittämiskohteita.

Lue lisää »


Maikku Sarvas

Koulutukseltani olen tietotekniikan DI, minulla on myös tietotekniikan lehtorin pätevyys. Ennen opetustyötä toimin verkkoratkaisuiden parissa useissa eri rooleissa, kuitenkin aina asiakasrajapinnassa. Opetan pääasiassa sosiaalisen median palveluita. Lapsille opetan myös laaja-alaisesti tietotekniikaa ja ohjelmointia.

Lue lisää »


Hannu Vesa

Opetan tieto- ja kyberturvallisuuteen liittyviä asioita, joihin olen perehtynyt sekä töideni, opiskelujeni että harrastuksieni kautta. Turvallisuus eri muodoissaan on aina kiinnostanut minua ja sosiaalisen median, tietokoneiden, älypuhelimien yms. turvallisuus on merkittävä asia digitalisoituneessa yhteiskunnassamme. Kursseilleni kannattaa osallistua, koska tieto- ja kyberturvallisuus koskevat nykyään kaikkia meistä niin yksityishenkilöinä kuin mahdollisesti myös opiskelijoina, työntekijöinä tai yrittäjinä.

Lue lisää »


Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

facebook instagram youtube