Tuomas Lilleberg

Opetan luonto- ja ympäristöaiheisia kursseja, joko luentoina tai retkinä.

Olen valmistunut ympäristöbiologi ja biologian/maantieteen aineenopettaja. Luonnossa retkeily ja ympäristökasvatus ovat lähellä sydäntäni. Villiyrtit, sienet, ekologia ja ympäristövaikuttaminen ovat mielipuuhiani.

Luontojutut merkitsevät seikkailua, löytämisen riemua, maailmasta huolta pitämistä, innon jakamista muiden kanssa. Vahvuutenani ovat innostus, myötätunto, kunnioitus, nämä toimivat osaamiseni polttoaineena. Suhde luontoon on kuin suhde itseemme. Sieltä olemme, sitä olemme. Miksi emme siis haluaisi pitää hyvää huolta ja oppia tuntemaan itseämme? Luonto on työkalu siihen kaikessa monimuotoisuudessaan, oli kyse sitten sieniretkestä tai ympäristöaiheisesta luennosta.

Luonto on se ihmetyksen aihe, olen ainoastaan opas johdattamaan sen äärelle. Tule siis oppimaan sienten lajintuntemusta, villiyrttien keräystä, nauttimaan hyvästä seurasta metsässä nuotiotulen äärellä ja jakamaan tarinoita.

Oon aika monipuolinen tyyppi, opettamisen ja opastamisen lisäksi käyn kuntosalilla, lenkkeilemässä, soitan kitaraa bändissä, myös muita soittimia, joogaan, harrastan hyvää teetä, avannossa uintia, saunaa, lauleskelua, kaikenlaista yhdessä rakentelua ja väsäilyä.‍

Tutustu Tuomaksen kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube