Tuuli Kähkönen

Moi, olen Tuuli Kähkönen. Ohjaan kundaliinijoogakursseja Vantaan aikuisopistossa. Innostuin kundaliinijoogasta vuonna 2014 käytyäni tunneilla muutaman vuoden ja kävin kundaliinijoogan opettajakoulutuksen. Pidin kundaliinijoogatunteja Pirkanmaalla usealla eri joogakoululla ja opistolla, kunnes muutin pääkaupunkiseudulle vuonna 2016.

Kundaliinijoogassa minua kiehtoo erityisesti sen vaihtelevuus. Joka tunti tehdään eri harjoitus ja vaikka tietyt perusharjoitukset toistuvat useasti, tulee aina vastaan myös täysin uusia harjoituksia. Kundaliinijooga sisältää joogan erilaisten harjoitusten koko kirjon, vaativista fyysisistä harjoituksista lempeään kehonhuoltoon, meditaatioon ja mantroihin. Tunnit sopivat kaikille, sillä harjoitukset tehdään aina kehoa kuunnellen ja varioiden omalle keholle sopiviksi.

Kundaliinijoogaa on motivoivaa ohjata, koska siinä näkee, miten moni oppii harjoituksen avulla rentoutumaan paremmin ja pääsee irti arjen stressistä. Kundaliinijooga on minulle elämäntapa ja pyrin päivittäin löytämään aikaa omalle harjoitukselle.‍

Tutustu Tuulin kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki


Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto


facebook instagram youtube