Niina Sinko

Opettaja Niina Sinko

Opetan pilatesta ja Hiit-harjoittelua. Lisäksi toimin liikunnan suunnittelijana eli työskentelen myös toimiston puolella hallinnollisissa töissä.

Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja (YAMK) ja kasvatustieteiden maisteri, joiden lisäksi olen kouluttautunut lukuisissa liikunta-alan lyhyemmissä (mm. tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot & PilatesHealth) koulutuksissa vuosien varrella. Rakkain harrastukseni ja liikuntalajini on tanssi, jota olen harrastanut lähes koko elämäni. Pilates on aikuisiällä hurmannut minut täysin; miten paljon voikaan kehostaan sen avulla oppia!

Tanssi merkitsee minulle paljon: se on ihana monipuolinen tapa liikkua, keino rentoutua ja ennen kaikkea se mahdollistaa erilaisten tunteiden, tunnelmien ja tarinan ilmaisun ja kerronnan. Tanssitunneillani (tanssitunteja ei minulla syksyllä 2020) haluan yhdistää nämä kaikki: liikunnan ilon, heittäytymisen ja irrottelun, mutta myös syvällisemmän puolen. Pilates-opena haluan, että tunneilla on vahvasti läsnä pilateksen perusperiaatteet: hallinta, keskittyminen, keskustan käyttö, hengitys, tarkkuus ja virtaus – hauskuutta ja armollisuutta omaa kehoaan kohtaan unohtamatta. Hiit-tunneilla sparraan osallistujia turvalliseen ja tehokkaaseen treeniin.

Haluan kursseillani jakaa sitä iloa muille, mitä olen näistä lajeista saanut myös itselleni.

Tutustu Niinan kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube