Mirja Hiirikoski


‍Opetan tällä hetkellä Vantaan aikuisopistossa erilaisia jooga- ja tanssikursseja. Joogan päivä- ja iltakursseja, yinjoogaa, selkä kuntoon joogalla ja lyhytkursseina: restoratiivista joogaa ja joogaa stressinhallintaan. Ohjaan myös Asahia, joka on kaikille sopivaa, terveysliikuntaa ja syvävenyttelyä. Tanssikursseja: Lavista-lavatanssijumppaa ja tiiviskursseina Sambicia sekä Kroppa kuntoon tanssien teematunteja.

Kouluttauduin jazz- ja seuratanssi opettajaksi yksityiseen tanssikouluun. Samaan aikaan pyrin opiskelemaan. Minusta piti tulla graafikko, mutta tulikin yo-pohjainen mallipukineiden suunnittelija. Vaihdoin alaa ompelijasta liikunnanohjaajaksi Rinnekoti-Säätiön palveluksessa. Espoosta Vantaalle muutto ja perheen perustaminen päättivät erityisliikunnanohjaajan työt.

Myöhemmin laajensin ammattitaitoani Eerikkilän Urheiluopistossa ja kahvakuulla sekä Zumba lisenssikoulutuksilla, sekä BodyJooga ohjaaja koulutuksella. Viimein kouluttauduin joogaopettajaksi ja suoritin Ryt500 opinnot 2015 ja siitä vasta alkoi, mielenkiintoinen matka, päättymätön joogan opiskelu.‍

Tutustu Mirjan kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

facebook instagram youtube