Jenna Rignell


Olen opettanut tanssia eri- ikäisille ihmisille 14 vuotta ja joogaa 10 vuotta. Koulutukseltani olen tanssitaiteenmaisteri (pedagogi), RYT200-joogaohjaaja (mm. astangajooga, senioreiden jooga, parijooga), lastenjoogaohjaaja, vauvasirkusohjaaja, Folk- ja EloFolkJam-emäntä

Koska lajini ovat edelleen elämäni suurimpia rakkauksia, ja antavat itselleni paljon omaan fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiini, sosiaalisiin suhteisiini, itseymmärrykseeni, unenlaatuuni ja elämänilooni, on opettaminen minulle puhdas intohimo ja rakkauden jakamisen muoto.

Olen saanut omilta inspiroivilta, kannustavilta ja minua kokonaisvaltaisesti tukevilta opettajiltani paljon ja toivon oman opetukseni heijastavan heidän viisautensa lisäksi myös omaa henkilökohtaista matkaani lajieni parissa. Keväällä sain joogaopiskelijalta kortin, jossa hän kiitti empaattisesta ja yksilöllisestä joogaopetuksesta; näihin ehdottomasti pyrin ja on mukava kuulla että välillä onnistunutkin.

Tärkeintä minusta on opettaessa on inspiroida, kannustaa sekä kohdata ihminen. Positiivinen ja mahdollisuuksia näyttävä ilmapiiri ovat saaneet minut itseni paitsi ylittämään itseni myös ymmärtämään rajani ja kulloisetkin tarpeeni – molempia pidän yhtä tärkeinä.

Jos en ole opettamassa, löydät minut liikkumasta luonnosta, laulamasta tai kokkaamasta jotakin ihan uutta!‍

Tutustu Jennan kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

facebook instagram youtube