Heini Harjaluoma

Opettaja Heini Harjaluoma

Olen työskennellyt huoltavan ja hoitavan liikkeen parissa vuodesta 2014 ja monimuotoisesti tanssijana, tanssinopettajana ja koreografina vuodesta 2002 lähtien. Olen valmistunut somatiikkaan ja pilatekseen erikoistuneesta Lontoon Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance:sta tanssitaiteen kandidaatiksi sekä liikuntaneuvoksi ja tietoisuustaito-ohjaajaksi.

Olen samalla koulutettu kokemusasiantuntija ja kymmenen vuoden ajan opiskellut fyysisen puolen lisäksi ihmisen henkistä puolta. Oma loppuun palaminen ja siitä uudistuminen antavat minulle hyvän pohjan ohjata, kuinka kehoa voi käyttää oikein ja välttää uupuminen.

Ohjaamieni tuntien tarkoitus on vapauttaa keho ja tulla tietoisuuteen itsestä. Tunneilla on tavoitteena lisätä ymmärrystä kehosta ja omasta potentiaalistaan. Opetan tanssia, koska näen sen laajana ja kokonaisvaltaisena jokaiselle kuuluvana ilon ja hyvinvoinnin lähteenä. Tanssin ja liikkeen opettajana olen kiinnostunut tanssiteknisestä osaamisesta, mutta samalla vapaudesta tanssia ja liikkua ehdoitta ainutlaatuisena kokonaisuutena. Ohjaan oppilaita kokemaan itsensä ei ainoastaan kehona, vaan kokonaisuutena, joka suuntaa kehon kuunteluun ja oman ilmaisuvoiman tunnistamiseen.

Voit lukea lisää minusta ja tanssiprojekteistani verkkosivuiltani.


”Heinin tunnilla unohtuvat arkielämä ja murheet, sillä keskittyminen omaan kehoon on niin intensiivistä, ettei muille ajatuksille jää tilaa. Heinin visuaalisesti rikas kieli auttaa kohdistamaan huomion juuri siihen kehon osaan, jota ollaan työstämässä. Hänen iloinen, energinen ja intensiivinen olemus luo positiivisen ja kannattelevan ilmapiirin tunneille. Heinin pitämän tunnin jälkeen oloni oli tiivis, tukeva ja varma. Tunsin itseni, kehoni, ja se tuntui hyvältä.”

Mirja, 45

"Heinin tunneilla on iloinen fiilis ja rakkaus liikkeeseen ja tanssiin näkyy. Vapauttava liike ja kehontuntemus harjoitukset ovat ihania, ja pari harjoitukset toimivat hyvin. Tunneilla on hyvä fiilis ja muut asiat unohtuu nopeasti. Hengitys, läsnäolo, kehontuntemus harjoitukset ja tanssi menevät ihanasti yhteen. Heini on omistautunut ja hauska opettaja."

Reetta, 29


Tutustu Heinin kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube