‍Elina Kallas

Opettaja Elina Kallas

Opetan tällä hetkellä opistossa kielenä saksaa sekä liikunnan puolella tanssia ja joogaa.

Olen filosofian maisteri, pääaineena germaaninen filologia. Kiinnostus saksan kieltä kohtaan heräsi lukiossa, kun vietin yhden kesän maassa työskennellen. Saksankieli on suhteellisen loogista ja saksankielisten alueiden kulttuuri ja historia kiehtova.

Liikunnan puolella ohjaan tällä hetkellä Bodyjoogaa, Balletonea, Äiti-vauva joogaa sekä yinjoogaa. Olen suorittanut RYT 500 -joogaopettajakoulutuksen, Äitiysjooga-, Yinjooga-, Bodyjooga- sekä Balletone-ohjaajakoulutuksen, liikunnanohjauksen peruskurssin sekä FAF-aerobicohjaajakoulutuksen. Balettia harrastin aikoinaan 10 vuotta, jooga on tullut elämääni noin 9 vuotta sitten.

Olen aina rakastanut liikuntaa ja erityisesti kaikenlaista tanssia. Kaunis liike ja kehon hallinta puhuttelevat ja kun lisää mukaan ihanaa musiikkia niin syntyy mahtava yhdistelmä. Haluan myös muiden saavan kokea tanssin huumaa ja oppivan nauttimaan oman kehon liikkeestä. Jooga puolestaan saa rauhoittumaan ja hengittämään, keskittymään omaan kehoon ja läsnäoloon sekä antaa sopivasti haastetta. Haluan tuoda joogan hyvät vaikutukset kaikkien ulottuville.

Ohjaan turvallisesti, otan huomioon myös aloittelijat. Haen mukaan aina jotain uutta, jotta mielenkiinto pysyy yllä. Suhtaudun työhöni intohimolla.

Itse harrastan liikuntaa lähinnä ryhmäliikuntatunneilla (tanssi, lihaskuntotunnit) ja joogaan. Muuten vapaa-aika kuluu neljän lapsen kanssa puuhaten.

Tutustu Elinan kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube