‍Kirsi-Marja Vinberg

Opettaja ‍Kirsi-Marja Vinberg

‍Olen aloittanut tanssinopetustyön heti, kun sain suoritettua STOL:n tanssinopettajantutkinnon. 1998 aloitin opetustyön monessa pääkaupunkiseudun työväen- ja kansalaisopistossa.

Paritanssien jälkeen tutustuin rivitanssiin. Mäkelänkadun Kantri Star:ssa tanssittiin joka viikko säännöllisesti rivoitanssia! Sittemmin innostus syveni ihan kilpailemiseen asti. Suoritin kaikki mahdolliset ohjaajakurssit ja koreografiakilpailut olivat heti seuraava tärkeä ”juttu”, johon paneutua. Niissä olen menestynytkin todella hyvin; SM- ja MM-kisoista kerännyt monta palkintoa. Monia muitakin tanssilajeja olen harrastanut ja niissäkin suorittanut STUL:n valmentajakoultuksia, rock & swingin eri lajeissa.

Pilateksesta olen ollut kiinnostunut jo kauan ja kouluttautunut Fitness Pilates -ohjaajaksi. Viimeisin laji, johon ihastuin, on Asahi. Se on suomalaisten kehittämä hieno terveysliikuntalaji. Kouluttauduin Asahi Health -ohjaajaksi kesällä 2017. Tanssi ja terveys vie!

Olen opettanut myös senioreille rivitanssia n. 15 vuotta ja tänä aikana havainnut, kuinka haastavaa ja samalla palkitsevaa on opettaa senioreille rivitanssia! Juuri opettamisen haastavuuden takia olen kehitellyt spesifiä opetusmetodia, jota edustaa SENIO-rivitanssin tavaramerkki.

Rakastan opettamista! Minulle on tärkeää, että kaikki oppivat ja viihtyvät kursseillani. Myös tanssitekniikka on tärkeää ja paneudun sen opettamiseen myös innolla.

Edelleen luon mielelläni tansseja, mutta kiinnostukseni on herännyt myös elämisen muihin osa-alueisiin. Harrastukset löytyvät liikunnan ja musiikin parista. Pidän myös lukemisesta ja eläimistä. Matkustelen aina kun mahdollista!

Tutustu Kirsi-Marjan kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube