‍Helena Mörsky

Opettaja ‍Helena Mörsky

‍Opetan joogaa ja kehonhuoltoa pääkaupunkiseudulla eri opistoissa. Vantaan aikuisopistossa olen ollut tuntiopettaja vuodesta 2006 lähtien.

Olen koutukseltani kasvatustieteiden maisteri sekä jooganopettaja. Kiinnostus joogaa kohtaan heräsi teini-iässä mutta meni reilu vuosikymmen ennen kuin aloin harjoitella säännöllisesti. Liikkeiden ohessa halusin syventää mielen keskittämisharjoituksia ja päädyin jooga- ja meditaatio-ohjaajakoulutukseen (RYT200), josta valmistuin 2006.

Olin aiemmin opiskellut sisustussuunnittelua, käsityötiedettä, taidehistoriaa, kasvatustieteitä ja valmistunut aineenopettajaksi Helsingin yliopistosta. Joogasta tuli elämäntapa ja se vei myös uudelle tielle opettajana.

Etsin eri joogasuuntauksista itselleni sopivaa tapaa harjoitella ja kehittyä opettajana. Löysin iyengarjoogan ja pääsin opiskelemaan kansainväliseen iyengarjoogaopettajakoulutukseen. Neljä vuotta kestäneeseen koulutukseen kuului oman harjoituksen syventämistä, opetusharjoittelua, joogafilosofian, anatomian ja fysiologian opiskelua. Valmistuin sertifioiduksi iyengarjoogan opettajaksi keväällä 2012, mutta elinikäinen oppiminen jatkuu.

Erityisesti sydäntäni lähellä ovat senioriryhmät. Senioreille suunnatuilla joogakursseilla yhdistyy voiman, notkeuden ja kestävyyden harjoittaminen sekä kehon että mielen tasolla. Asanaharjoituksessa voidaan käyttää apuvälineitä yksilöllisen tarpeen mukaan.

Joogan harjoittaminen opettaa vastaanottamaan uusia haasteita, kunnioittamaan omia rajoja, syventämään kehotietoisuutta ja läsnäoloa. Harjoitus ei tapahdu vain joogamatolla vaan kulkee kantavana voimana osana arkielämää.

Tutustu Helenan kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube