Liikunta, terveys ja hyvinvointi

‍Niina Sinko

Opetan Vantaan aikuisopistolla pilatesta, kuntotanssia ja äiti-vauvaliikuntaa. Lisäksi toimin liikunnan suunnittelijana eli häärään myös toimiston puolella hallinnollisissa töissä. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja (AMK) ja kasvatustieteiden maisteri.

Lue lisää »


‍Camilla Gestrin

Hei! Ohjaan opistolla hathajoogaa ja perhejoogaa. Ohjaamani jooga on lempeää, rauhallista, oman joogaharjoitukseen keskittyvää, kehon, hengityksen ja mielen kuuntelua, ilman vaatimuksia ja suorittamista. Rakastavaa tutustumista omaan itseen, mindfulnessia parhaimmillaan.

Lue lisää »


T‍arja Hakala

Ohjaan hathajoogaa, johon olen saanut Suomen Joogaliiton koulutuksen. Valmistuin SJL-jooganopettajaksi maaliskuussa 2017 ja jatkan opintojani täydennyskoulutuksissa. Hathajoogassa minulle on alusta alkaen ollut tärkeää arvostelemattomuus, keskittyminen omaan harjoitukseen ja sen säätely omien rajojen mukaan, emme kilpaile.

Lue lisää »


‍Anni Hakala

Ohjaan flamencotanssia sekä hathajoogaa. Olen tanssinut flamencoa 90-luvun alusta asti. Olen myös asunut Espanjassa, Sevillassa ja esiintynyt siellä flamencotanssijana. Pidän erityisesti perinteisestä flamencosta.‍

Jooga on hyvä palautumiskeino lihaksille ja ihana tapa rentoutua. Jooga onnistuu parhaiten kun malttaa rauhoittua ja keskittyä hengitykseen.


Heini Harjaluoma

Olen työskennellyt huoltavan ja hoitavan liikkeen parissa vuodesta 2014 ja monimuotoisesti tanssijana, tanssinopettajana ja koreografina vuodesta 2002 lähtien. Olen valmistunut somatiikkaan ja pilatekseen erikoistuneesta Lontoon Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance:sta tanssitaiteen kandidaatiksi sekä liikuntaneuvoksi ja tietoisuustaito-ohjaajaksi.

Lue lisää »


Riitta Hartikka

Olen ohjannut hathajoogaa Vantaan aikuisopistossa vuodesta 2016 lähtien. Sain jooganopettajan perusopinnot Suomen Joogaliiton jooganopettajakoulutuksessa (SJL) päätökseen vuonna 2016 ja jatkan tällä hetkellä syventäviä opintoja. Olen opiskellut tietoisuustaitoja Keski-Pohjanmaan opistolla Hyvinvointivalmentajan opinnoissa.

Lue lisää »


Mirja Hiirikoski

‍Opetan tällä hetkellä erilaisia jooga- ja tanssikursseja. Ohjaan myös Asahia, joka on kaikille sopivaa, terveysliikuntaa ja syvävenyttelyä. Tanssikursseja: Lavista-lavatanssijumppaa ja tiiviskursseina Sambicia sekä Kroppa kuntoon tanssien -teematunteja.

Lue lisää »


Taija Kuula

Ohjaan tanssi- ja taideterapeuttista kurssipäivää, jossa tutustutaan omiin tunteisiin ja tarpeisiin ja keskitytään levolliseen tekemiseen ja rentoutumiseen. Olen ammatiltani tanssinopettaja, tanssija ja tanssi-liiketerapeutti. Liikkeen ja liikkumisen ohjaamisessa minulle on tärkeintä oivallus, vapaus, nautinto, ilo, itseilmaisu ja kokonaisvaltaisuus.

Lue lisää »


Eeva Koistinen

Olen opettanut joogaa yli kolmekymmentä vuotta. Opettajajäsenenä olen IIRY:ssä, joka on Gérard Blitzin opetusta vaaliva kansainvälinen järjestö. Olen jooganopettaja SJL ja toimin tällä hetkellä myös kouluttajana Suomen Joogaliitossa.

Lue lisää »


Tuuli Kähkönen

Moi, olen Tuuli Kähkönen. Ohjaan kundaliinijoogakursseja Vantaan aikuisopistossa. Innostuin kundaliinijoogasta vuonna 2014 käytyäni tunneilla muutaman vuoden ja kävin kundaliinijoogan opettajakoulutuksen. Kundaliinijooga sisältää joogan erilaisten harjoitusten koko kirjon, vaativista fyysisistä harjoituksista lempeään kehonhuoltoon, meditaatioon ja mantroihin.

Lue lisää »


Vappu Laine

Opetan Vantaan aikuisopistossa perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvia itsehoidon kursseja, Reikin kertauskursseja ja Karuna Reikiä sekä ääneen ja sen resonointiin liittyviä kursseja. Kurssieni tarkoituksena on antaa keinoja stressin vähenemiseen, rentoutumiseen, itsensä tuntemiseen ja hyvinvointiin.

Lue lisää »


‍Tuula Malo

Olen tanssinut yli 25 vuotta. Lajeina ovat olleet mm. Street, showjazz, reggaeton, nykytanssi ja showtanssi. Oppini olen saanut stepupin, tanssivintin ja footlightin loistavilta opettajilta. Lajit, joita Vantaan aikuisopistossa opetan, ovat Twerk ja Street. Tunneillani korostuu tanssin ilo, vaadin paljon, mutta myös kiitän ja kannustan.‍

Lue lisää »


Marja-Liisa Mankinen

Ohjaan melko lempeää hathajoogaa, jossa hengitys yhdistyy fyysisiin harjoitteisiin, keskittymisen ja rauhoittumisen kokemukseen. Joogaharjoituksen voi aina säädellä niin, että se on pakoton ja omaa kehoa ja kuntoa kunnioittava. Itselleni jooga on ollut matka, jossa yhdistyvät oman kehon ja mielen kuunteluja vähitellen kohti hiljentymistä mielen rauhoittuessa.

Olen valmistunut Suomen Joogaliiton koulutuksesta joogaohjaajaksi vuonna 2003 ja olen sen jälkeen suorittanut jatko-opintoja.


Jenna Martikainen

Opetan alkeis- ja jatkotason pilatesta Vantaan aikuisopistossa. Olen ammatiltani liikunnanohjaaja (AMK) ja olen käynyt Suomen Pilates Yhdistyksen hyväksymän laajan PilatesHealth-ohjaajakoulutuksen. Minulla on useiden vuosien ohjaajakokemus eri-ikäisistä liikkujista ja erilaisista liikuntalajeista.

Lue lisää »


Ronja Mattila

Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja ja varsinkin kehonhuolto ja hyvinvointilajit kiinnostavat minua. Vapaa-ajallani harrastan taekwondoa ja aina säiden salliessa tykkään myös liikkua ulkona. Liikunnassa itselleni tärkeintä ei ole suorittaminen vaan se, että saan siitä energiaa ja iloa arkeen.

Lue lisää »


Helena Mörsky

Opetan joogaa ja kehonhuoltoa pääkaupunkiseudulla eri opistoissa. Vantaan aikuisopistossa olen ollut tuntiopettaja vuodesta 2006 lähtien. Olen koutukseltani kasvatustieteiden maisteri sekä jooganopettaja. Kiinnostus joogaa kohtaan heräsi teini-iässä mutta meni reilu vuosikymmen ennen kuin aloin harjoitella säännöllisesti.

Lue lisää »


Anna Niinimäki

Olen liikunnan moniosaaja ja ohjaan ryhmiä laidasta laitaan. Päivisin olen kotona kolmen pienen lapsen äiti ja iltaisin liikutan opistolla. Olen kouluttautunut Personal Trainer ja ohjannut liikunnan ryhmiä vuodesta 2004. Espanjassa asuessaan tutustuin latinolajeihin ja opetankin opistolla mm. Latinomix-tuntia. Nykyään olen enemmän tunnettu burleskin saralla.

Lue lisää »


Birgitta Pajakari

Ohjaan hathajoogaa, jossa keskittyneen harjoituksen, kehon ja hengityksen kuuntelun kautta kuljetaan kohti hiljentymistä. Jooga on tuonut elämääni iloa ja mielenrauhaa ja toivon opiskelijoidenkin löytävä sen. Olen harjoittanut hathajoogaa 13 vuotta Eeva Koistisen ohjauksessa.

Lue lisää »


Elina Pesonen

‍Opetan tällä hetkellä saksaa, Bodyjoogaa sekä Balletonea. Olen filosofian maisteri pääaineena germaaninen filologia. Liikunnan puolelta olen suorittanut RYT 500 -joogaopettajakoulutuksen, Bodyjooga sekä Balletone-ohjaajakoulutuksen, liikunnanohjauksen peruskurssin sekä FAF-aerobicohjaajakoulutuksen. Olen aina rakastanut liikuntaa ja erityisesti kaikenlaista tanssia.

Lue lisää »


Jenna Rignell

Olen opettanut tanssia eri- ikäisille ihmisille 14 vuotta ja joogaa 10 vuotta. Koulutukseltani olen tanssitaiteenmaisteri (pedagogi), RYT200-joogaohjaaja (mm. astangajooga, senioreiden jooga, parijooga), lastenjoogaohjaaja, vauvasirkusohjaaja, Folk- ja EloFolkJam-emäntä

Lue lisää »


Jorma Rusanen

Olen opettanut joogaa yli kaksikymmentä vuotta. Olen jooganopettaja SJL ja toimin myös opettajana ja jooganopettajien kouluttajana Suomen Joogaopistossa Saarijärvellä. Suomen Joogaliiton jooganohjaaja-jooganopettajakoulutuksista valmistuin 1995 ja 2001.

Lue lisää »


Aino Rättyä

Olen itämaisen, Bollywood- ja Bellycious-kuntotanssin opettaja ja koulutukseltani musiikin maisteri Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen osastolta. Itämainen tanssi tuli elämääni 13-vuotiaana Taikku Hyvösen ohjaamilla Discoriental-tunneilla ja taidokas isolaatio sekä rytmikäs musiikki veivät mennessään!

Lue lisää »


Riina Salmi

Olen teatteri-ilmaisun ohjaaja ja kohta valmistuva teatteritaiteiden maisteri. Olen teatterin lisäksi liike-ilmaisuun ja tanssiin perehtynyt taiteen ammattilainen, tanssitaustaani kuuluvat muun muassa nykytanssi, baletti ja akrobatia. Harrastan myös kamppailulajeja, joista saan inspiraatiota koreografioihini.

Vantaan aikuisopistolla opetan erilaisia tanssi- ja teatterikursseja. Toivottavasti näemme tunneillani liikkeen ja ilmaisun merkeissä!


Tapio Sippoin

Olen Suomen johtava Kehoälyn asiantuntija, kehoeetikko Tapio Sippoin. Olen kehittänyt opettamani asiat eli Kehoälyn harjoittelun jaTerveysmeditaation. Olen kirjoittanut kolme tietokirjaa Kehoälyn harjoittelusta ja Terveysmeditaatiosta. Opettajana olen toiminut yli kolmekymmentä vuotta.

Lue lisää »


‍Kirsi-Marja Vinberg

Olen aloittanut tanssinopetustyön heti, kun sain suoritettua STOL:n tanssinopettajantutkinnon. 1998 aloitin opetustyön monessa pääkaupunkiseudun työväen- ja kansalaisopistossa. Paritanssien jälkeen tutustuin rivitanssiin. Sittemmin innostus syveni ihan kilpailemiseen asti.

Lue lisää »

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki


Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto


facebook instagram youtube