Kuvataide

Heli Haavisto

Opetan taide- ja kulttuurihistoriaa. Suurin osa kursseistani keskittyy viime vuosisadan vaihteeseen ja Euroopan taidehistoriaan. Taiteilijoiden elämänkerrat ovat mielestäni kiinnostavia ja innostavia. Oma suosikkikurssini on 1800-luvun suomalaisista naistaiteilijoista kertova kurssi. Kursseillani käsitellään taiteen lisäksi myös muita aikakauden ilmiöitä ja elämää.

Lue lisää »


Liisa Holst

Olen tehnyt luovuuden ja kädentaitojen parissa työtä jo vuodesta 1975 aloittaessani vaatesuunnittelijana ja kaavoittajana. Opetan tällä hetkellä ikonimaalausta ortodoksikirkoissa, aikuisopistoissa sekä yksityisesti ryhmille.

Lue lisää »


A‍nnu Kapulainen

Opetan öljyvärimaalausta Vantaan aikuisopistossa. Minulla on klassinen taidekoulutus – olen valmistunut taidemaalariksi ja kuvataiteen maisteriksi Moskovan akateemisesta taideinstituutista.

Lue lisää »


Arto Korhonen

Arto Korhonen

Opetan Vantaan aikuisopistossa vesivärimaalausta. Olen ollut kiinnostunut kuvataiteista jo pienestä saakka. Haluan opettaa akvarellimaalausta, koska pidän sitä tärkeänä nykyisenä teknologian aikakautena. Kamerat on puhelimissa kaikkien käytössä. Sähköisen kuvan käsittelyn hallinta on tehty helpoksi ja kaikkien saavutettavaksi. Uskon kuitenkin että ihmiset haluavat myös pitää yllä käden taitoja. Vanhoissa tekemisen tavoissa on voimaa, jota ei voi korvata uusilla välineillä.

Lue lisää »


‍Heli Kurunsaari

Opetan Vantaan aikuisopistossa kuvataideaineita, lähinnä puupiirrosta ja taiteen perusopetusopinnoissa piirustusta, maalausta ja grafiikkaa. Olen toiminut kuvataiteilijana 1996 lähtien ja työskentelen maalauksellisella yhdenlaatan puupiirrostekniikalla.

Lue lisää »


Johanna Ojanen

Opetan Vantaan Aikuisopistossa keramiikkaa sekä koko lukuvuoden kestävien että lyhyempien viikonloppukurssien puitteissa. Olen ammatiltani keraamikko ja teen itse myös koko ajan omaa tuotantoani.

Lue lisää »


Tessi Ranta-aho

Olen opettanut kalligrafian alkeita vuodesta 2006 lähtien: yhden päivän tutustumistyöpajoja, lukukauden mittaisia kursseja vasta-alkajille sekä nyt myös jatkokurssia. Palautteiden mukaan kursseillani on kivaa. Olen tulenpalavan innostunut ja onnistun tartuttamaan sitä muihinkin.

Lue lisää »P‍ekka Rytkönen

Opetan kuvanveistotyöpajaa sekä Sommittelu kuvailmaisussa -kurssia. Ajatukseni on, että teknisten ja välineellisten taitojen rinnalla opiskelu sisältää myös vahvasti henkilökohtaisen ilmaisun osa-alueen, koko taiteen merkityksellisimmän asian. Oma kiinnostukseni kohde on taiteen tekemisen luova prosessi, joka toimii hyvin samankaltaisesti eri ihmisillä. Tavoitteenani on saada opiskelija löytämään omia luovuuden mekanismeja.

Lue lisää »


Susanna Suikkari-Wien

Olen espoolainen taidegraafikko ja työhuoneeni sijaitsee Espoon Karhusaaressa. Olen taiteen kandidaatti, Taideteollisesta korkeakoulusta. Opetan Vantaan aikuisopistossa taidegrafiikkaa. Kurssilla tutustutaan metalligrafiikkaan, joka on mielenkiintoinen yhdistelmä piirtämistä, sommittelua, värioppia, kemiaa ja silkkaa sattumaa.

Lue lisää »


Sirpa Wollsten

Olen Sirpa Wollsten ja toimin posliininmaalaus opettajana. Aloitin syksyllä 2014 edellisen opettajan eläköityä. Olen tehnyt työurani Finnairilla, jossa toimin 36 vuotta lentoemäntänä. Tämän työn rinnalla aloitin posliinimaalaus harrastuksen 1976 silloisessa Hakunilan Työväen opistossa.

Lue lisää »

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

facebook instagram youtube